Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wieczorowa pora.
Ja tez dzis w nocy nie moglam spac- ze 2 godziny bezsennie lezalam.
Wkurzylam sie dzis bardzo. Musze poprosic o zwrot kosztow zawyjazd na konferencje a trzeba to zrobic za pomoca jakiegos nowego programu. Powiedziamo mi ze musze sie zglosic do punktu porad komputerowych w czwartek w polodnie to mi pomoga- maja wtedy specjalne spotkanie. Przychodze a do okienka straszna kolejka i widze ze ja pewnie mam wejsc tam do srodka bo przy okienku to jeden facet obslugiwal wszystkich jak leci (np. zepsuty laptop) a ja mialam przyjsc na specjalne spotkanie. No wiec pytam pani przede mna czy moge sie zapytac czy to tu, a ona ze nie, mam stac w kolejce i jeszcze, ze moze ona bez kolejki zada swoje pytanie. Chyba mnie nie zrozumiala, a niemila byla ze hej (taka sarkastyczna). Prawie sie poplakalam ze zdenerwowania i stalam 20 minut w tej kolejce (slabomi sie robilo) tylko po to zeby sie dowiedziec, ze oczywiscie ja mialam w niej nie stac tylko wejsc do srodka. Do tej pory jestem zla.
ale teraz staram sie zrelaksowac![]()
nie nakrecaj sie filmy sa najgorsze!!! wiem ze to tylko gadanie, ale sprobuj zaufac. jak moj jest na szkoleniach zawsze prosze zeby wieczorem i przed zasnieciem napisal sms. poki co wywiazuje sie z tego, aczkolwiek wiem jak jest na szkoleniach bankowcow- imprezy, popijawa itd..dzieki laski
wiem ze nie moge sie nakrecac....
dzis M.pojechal az do Niedzieli![]()
ja mysle ze poczatek stycznia czyli jakos 3.01. najwiarygodniejsze dane sa z poczatku ciazu, kiedy zarodek sie rozwija "ksiazkowo", bo po 12 tyg juz w swoim tempie sobie rosnie i te wymiary nie sa podstawa do wyznaczania terminu..hej dziewczyny! ja dziś leniu****ę od rana, spałam z przerwami do 15..dzwoniłam do gin i do szpitala na oddział ginekologiczno-położniczy, jutro rano mam się zgłosić na KTG, w związku z tym twardym brzuszkiem..:/ a co do terminu porodu , to ja mam też kilka dat, pierwsze usg z 8 tc, data OM to 28.03.10- wychodzi na 3.01.11, z usg na 3.02.11ale lekarz się po prostu pomylił i wpisał mi ze om to był kwiecień a nie marzec..pomijając ten błąd to by było równo, usg w 14 tc, pokazywało, że jest to 12 tc, i termin na 9.01.11, usg z 18 tc, że jest to 16 tc i termin także 9.01.11, usg z 23 tc pokazywało, że jest to 21 tc, termin już mi zmienił na 12.01.11,usg z 26 tc - wskazuje na 24 tc i termin porodu również na 12.01.11/15.01.11, z tego co widzę, to dziecko jest 2 tyg. młodsze, aha i wg usg z 8tc, wymiary dziecka to 6tc...co o tym sądzicie ?
kiedy urodzę?
![]()

Ja mam termin od 20 -24Gosia dokladnie tak jest, ze wiarygodna date porodu mozna ustalic z usg z pierwszego trymestru /11-14 tydz./. Potem juz roznie moze byc
A 21 stycznia jest dzien Babci ;-), a 22 dzien Dziadka :-).
Ja mam wlasnie ustalony termin wedlug OM na dzien Babci![]()