Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
klaudoos - świetna ta karuzela :-)
my dostalismy juz leżaczek, matę edukacyjna i właśnie coś w rodzaju karuzelki do łóżeczka :-) ale ta twoja jest super
claudia- ja sie kierowalam tym zeby nie nakrecac, a zeby byla na pilota ale wszsytko kwestia gustu i grubosci portfela oczywiscie, bo wiem ze nie jedna z mam kupi taka zwykla grajaca bez bajerow. ale ja mam za 100zl (powiedzmy wypas) a rok temu chrzesniaczce kupilam canpala w hipermarkecie podobna do twojej tylko z pluszakami za 70zl wiec stwierdzialm ze do 100 moge dac i jak wygram to wygram i bede sie cieszyc a jak nie to nie kupujemy- ktos nam kupi
claudia - ja też kupię taką zwykłą z canpola. Tylko szukam z tymi grzechotkami w jaskrawych kolorach. Tymek jak był mały najbardziej reagował na pomarańczowego misia i zawsze usiłował go złapać. Poza tym że dziecko lepiej widzi jaskrawe kolory to plastiki łatwiej utrzymać w czystości niż pluszaczki. Taką karuzelkę z pluszakami dostałam dla ani i ona się nią zupełnie nie interesowała więc wymieniłam na tą zwykłą. Ribi - gofrowinica to jest świetna rzecz przy dzieciach - gofry się robi szybciej niż naleśniki, a dzieciaki lubią
Ja właśnie odebrałam paczkę z KDC z książkami. Od czasu jak siedzę w domu wydałam na książki majątek - aż się dziwię że mój nic nie mówi. Jutro się wybieramy na targowisko - trzeba dzieciakom kupić buty na zimę i ostatnie "drobiazgi" dla małej. Aż dziw że już prawie wszystko mamy - ale to już dwa miesiące i dwa tygodnie. Czas leci Klaudoos - widzę że już 30 tydzień leci Czas odcinać kupony
no kochana teraz to czas leci. moj tydzien zaczyna sie zawsze w czwartek, a Ribi chodzi na taniec brzucha i jak zawsze pisze ze juz jest po, to ja sobie wlasnei mysle ze ostatnio- jakby przedwczoraj tez pisala ze jest po i bylo super- a tu kolejny tydzien leci jak nic..
damquell Ty jak zwykle w książkach...ja powiem szczerze, aż takiego zamiłowania do czytania nie mam niestety :/
klaudoos wczoraj był taniec brzucha
Swoją drogą jestem zszokowana że wy już wszystko macie a ja nic....ale postanowiłam że od listopada będę kupowała powoli ...czekam też na rzeczy które dostane od koleżanek i siostry....wtedy będę wiedziała czego potrzebuję.