Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie słonce i kolejny tydzien a za tydien napiszesz ze znowu jestes po, a ja nie odczuje ze to tak szybko zlecialo i znow bedzie mi sie wydawalo ze 2 dni temu pisalas ze jestes podamquell Ty jak zwykle w książkach...ja powiem szczerze, aż takiego zamiłowania do czytania nie mam niestety :/
klaudoos wczoraj był taniec brzucha
Swoją drogą jestem zszokowana że wy już wszystko macie a ja nic....ale postanowiłam że od listopada będę kupowała powoli ...czekam też na rzeczy które dostane od koleżanek i siostry....wtedy będę wiedziała czego potrzebuję.
Hej dziewczyny. Nie pisałam bo nie miałam neta przez kilka dni, ale nadrabiam zaległości. Znów jestem chora. Męczy mnie okropny ból gardła i męczący kaszel. Lekarz dał mi tylko siemię lniane a laryngolog nic nie stwierdził. A ja jak kaszle to mało co nie zwymiotuję. Martwię się o małą moją. No ale mam się leczyć domowymi sposobami i dopiero jak dostanę gorączkę iść do szpitala. Ręce opadają po prostu. Pozdrawiam