reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
Mnie meczy od wczoraj inny problem , chyba zaczela mi sie moja coroczna alergia. Nie biore nic bo sie najnormalniej w swiecie boje , ale chyba do lekarza skocze ,niech cos na to poradzi.
Weronika jest na co czekac :)

hejka Bbaeczki:*

ja dzis ide na wizyte...bo jest miejsce o 11.00 a zle sie czuje i czuje ze cos jest nie tak....OBy to byly tylko mylne obay MOJE...

odezwe sie...po

buzka;*

Cześć dziewczęta
U nas też okropny upał, poszłam do osiedlowego sklepiku po ziemniaki i jajka i ogórka bo chcę mizerię na obiadekzrobić i jajunia sadzone. Ale się zgrzałam, siedzę teraz przy drzwiach balkonowych bo jeszcze tu słonka nie ma i jest mega przyjemnie.
Po południu na zakupy musimy jechać, jakie szczęście, że wymyślili klimatyzację w autach :)))

MOlaGo - bez paniki mi tu ... Wszystko jest ok :)

Cześć dziewczynki. Nie dość, że tak gorąco to jescze miałam urwanie głowy w pracy. trochę sie uspokoiło i mam nadzieję, że już tak będzie do końca dnia bo nie mam siły...

Blondi-super, że widziałaś już swoją fasolinke:) Wstaw szybciutko zdjęcie!!

Dziewczyny, piszecie o jedzeniu a mi na samą myśl już robi sie nie dobrze :( A mam taką ochotę na truskawki z makaronem...
Mam nadzieje, że te mdłości wkrótce miną bo to juz zaczyna robić się męczące.
Ale na młode ziemniaczki z mizerią też mam ochotę:)

MOlaGo - wszystko będzie dobrze, tylko nie panikuj. To wszsytko przez te upały.

A u nas w sklepie przyjemnie bardzo, chłodniutko, ruchu brak.
Tyle, że wolałabym się przejść do koleżanki niż tu siedzieć bezczynnie
A Rzeczka co się stało?

reklama
Do góry