reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam was:)
Serdecznie witam nowe mamusie :)

A ja w pracy, musiałam wrócić, jeszcze muszę popracować
Mam trochę pracy ale steskniłam się za wami

Ja wizytę mam we wtorek
Wszyscy są pewni że noszę dziewczynkę zobaczymy czy to prawda :)

reklama
Ribi - będę szyła anioła kuchennego. Kiedyś więcej szyłam, ale jakoś wszystko gdzieś poszło i nie mam żadnego anioła - a znalazłam stronkę gdzie dziewczyna szyje takie o: Romantyczny Dom
Decoupage też się trochę bawiłam i tu polecam ci moją ulubioną stronkę Agnieszki która pięknie to robi Romantyczna Galeria Agnieszki Babulewicz
teraz będę miała trochę czasu więc muszę się zabrać do dzieła i zrobić też coś takiego dla mojego maluszka

Witam serdecznie nowe mamusie :)
Ja się położyłam, i tyle co mi się zasnęło to Wiki wróciła :) Zaraz idziemy na ogródeczek niech się pobawi na słoneczku :)
Ja popijam kawkę inkę :)

Ja termin mam na 12-13 styczeń :) Zobaczymy :)
A skąd wy dziewczyny jesteście??

Witam was po kilkudniowej przerwie.
Ja jeszcze do wczoraj byłam w pracy, ale od dziś jestem na chorobowym. Nareszcie :-p Mam tylko nadzieję, że nie będą zbyt mocno mnie męczyć telefonami z pracy, ale to pewnie marzenia ściętej głowy :confused2:

Dziś jadę na działkę i zostaję tam do jutra.

Ale mam teraz nerwów
Mój synek mi się rozchorował a ma jechać w niedziele na wakacje z babcią
I jeszcze teściowa z pierwszego małżeństwa mi się wtrąca, zawrót głowy, ale jeszcze pare dni i wszystko wróci do normy

musiałam trochę sobie popsioczyć

reklama
Wczoraj na wizycie ginek mnie zbadał i stwierdził, że wszystko z dzidzią jest ok. Te lekkie napięcia w dole brzucha związane są z rozciągającą się macicą i wskazane bym po całym dniu (brzuch ciągnie popołudniami) dała trochę sobie luzu. Więc od dziś mam labę ;-)
Ale nie miałam robionego USG, więc nadal nie wiem czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka. Następna wizyta 25 sierpnia i pewnie wtedy się okaże :tak:

Do góry