reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

vichy jest przereklamowane, każdy farmaceuta Ci to powie. To jest Loreal i tak naprawdę w środku jest produkt który możesz kupić za 15 zł w drogerii. Każda farmaceutka ma takie zdanie a że jestem z branży to cos o tym wiem. Lepiej używać LaRoche czy Avene czy Biodermy albo innych firm są bogatsze w składniki i polecane przez dermatologów. le prawda jest taka, że liczy się sposób nakładania. Ale jeżeli komuś Vichy służy to niech używa ale naprawdę warto się rozejrzeć w innych firmach bo mają sto razy lepsze kosmetyki:)

reklama
Hej dziewuszki;)
Tyle piszecie, ze jak nie zagladam tu przez kilka dni to musze siedziec i siedziec zeby wszystko przeczytac:) Ja dzis robie pizamasss party dla moich dziewczynek;) Milego wieczorku;)

sic aj przestań... bo ja jak tak zawsze szybko pisze to tak się to właśnie kończy:-p:zawstydzona/y:;-) Oj i obraziłam się baaaaaaaaaaaaardzo :rolleyes2:
Więc moje póki już będzie poprawne...aż strach myśleć gdzie tam jeszcze byki porobiłam:eek:

Też tak myśle Ribi co do tej marki i wielu innych zresztą...ale tutaj jak pytałam w aptece to wiesz ten ponoć najlepszy:confused2:, a pojęcia zbytnio nie mam jakimi markami tutaj dostępnymi moge zastąpić choćby ten na rozstępy:unsure:

Moje łobuziaki juz śpią:tak::-D Normalnie aż sobie po dzisiejszym dniu odetchnęłam bo troche mnie wykończyli:sorry::sorry: I teraz myśle co by tutaj zjeść;-) Bo az mnie skręca:tak:

Karolcia powiedzieli że najlepszy bo mają konkurs odsprzedażowy :)
ale jak Ci służy to niech będzie, tylko zwracaj uwagę na to czy może być stosowany przez kobiety w ciąży...lepiej chuchać na zimne

Tak tak bo właśnie dla kobiet w ciąży pytałam:tak: i ten mi polecili i tak sobie 2 ciąże używałam, a kosztuje coś koło 12euro... ale jakbym jakiś równie dobry, tańszy i oczywiście sprawdzony znała, to bym już tego vichy nie kupiła:no: No bo poco przepłacać;-)

A tak sie chciałam Was poradzić...bo będziemy na wsele szli i tak no nie wiem co sobie kupić mam:rolleyes2:

I tak sie zastanawiam nad tymi sukniami...tylko no sama nie wiem czy moga być na wesele:confused2: A są luźne i brzusio mój sie fajnie zmieści;-) Bo spodnie no nie chce:confused2:

A ja nadal tylko oliwkę - o ile nie pęknę to nic się nie stanie. Jestem zadowolona z mojej skóry, pomimo wieku ani rozstępów ani celulitu - za to moim wielkim problemem są żylaki, niestety zaczynają się powiększać.

A dzisiaj była u mnie przyjaciółka - nawiozła mi cały wór ciuszków i teraz moja Ania to składa do komody. Duża z niej pomocnica, pracuje dzielnie już prawie godzinę, odkryłam nawet parę rzeczy po niej. A w szafie znalazłam sukieneczkę którą robiłam na drutach dla mojej córeczki. Do sylwestra daleko a ja już prawie wszystko mam.

reklama
Ribi mnie się też nie udało dzisiaj dotrzeć na te targi, mam nadzieję, że jutro nam już wypali:) Madzia a ty byłaś tam może dzisiaj? Karolcia mnie się bardzo podoba ta fioletowa:) co do Vichy to się zgadzam, że przereklamowane, zresztą w ogóle czasem chyba nie opłaca się inwestować w kosmetyki z górnej półki, jak pisałam ja używałam kremu na rozstępy z musteli, dodam, że wmasowywałam go porządnie, a znalazłam pierwsze rozstępy, więc nie jest skuteczna a do najtańszych nie należy, w tym tygodniu idę więc kupić oliwkę przeciwko rozstępom z Penatena, koleżanka mi bardzo polecała i postanowiłam wypróbować na sobie:)

Do góry