reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

spokojnie...bądź cierpliwa...ja też nie czuję ale większość dziewczyn już pisała że czuje...z resztą jest o tym osobny wątek :)

reklama
Mój mi właśnie pisał, że się spóźni bo pije piwko sobie- jakiś kolega ma urodziny:wściekła/y:

On ma jakoś dużo tych kolegów, powiem tak, 99% facetów to pijaczyny - tyle, że niektórzy pija mniej inni więcej.

Zezłościł mnie troszkę

u nas grzmi...chyba będzie paadać. Wiecie zjadłam obiad ale tylko połowę porcji...chyba żołądek mi się skurczył, bo nie chce mi się tyle jeść. Mam ochotę na krewetki chyba coś niebawem o nich pomyślę,ale zjem takie od chińczyka żeby napewno były dla mnie bezpieczne...
claudia faceci to dzieci...mój skruszony wrócił do domu...nie będę się z nim kłócić bo tylko sobie nerwów napsuję....powiedzialam co miałam do powiedzenia i koniec tematu...

Widzę, że znowu dziś temat piwnych upodobań panów powraca...
claudia4you - jestem 2 dni "przed Tobą", a mi suwaczek pokazał 5 m - cy, 2 tyg i 2 dni do porodu, zastanawiam się dlaczego. Na którego masz termin jeśli można spytać?

No wiesz najpierw był na 24 stycznia a później na 20 stycznia

A co do mojego mam go w nosie :-D

Wiem, że pracuje za nas dwóch, ja siedzę w domu i obiadki gotuję, mi to odpowiada.

Czasem mu się należy 2 piwka. Jest i tak grzeczny ostatnio, więc tylko troszkę jestem zła. Ale już prawie mi przeszło.
Wiem , że ja sobie to odbiję

No i to wszystko wyjaśnia - u mnie 29.01 z OM, a z usg na 20.01, ale lekarz mówił, żeby się do tej drugiej daty nie przywiązywać ;-)

No i to wszystko wyjaśnia - u mnie 29.01 z OM, a z usg na 20.01, ale lekarz mówił, żeby się do tej drugiej daty nie przywiązywać ;-)
Ja termin traktuję tak orientacyjnie , wiem że rzadko się rodzi w terminie, ale wiem tez że koło 20 stycznia już trzeba się szykować :-D

O ile się wcześniej nie pojawi maleństwo

Chyba wolałabym odrobinę wcześniej niż później, bo znając siebie zacznę świrować. Przy pierwszym porodzie chyba raczej maluszki się nie spieszą.

reklama
Do góry