reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć kobietki :)
Magda w szkole a Nicole z tatusiem pod kołdrą bajkę oglądają. Nicole tak się rozkaszlała, że chyba domowe sposoby nie przyniosą skutku. Sama tez już się uodparniam, zaraz będziemy we trójkę pili wodę z cytryną :) Miśkowi tak przykro że wziął urlop i śpi w dużym pokoju a ja z dzidzią w sypialni samotnie, ale cóż...

A u mnie jest zimno i wilgoć taka w powietrzu... rano trochę słonko zaświeciło i się schowało niestety. Też muszę już pranie porobić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej, hej - u mnie też słonecznie. Spacerek już zaliczyłam, zakupy również. Na obiad będzie kaszanka. No i kuchnię muszę ogarnąć bo po wczorajszych pierogach pozostał sajgon. A na razie odrobina przyjemności - kawa, ciastko :) Malutka lubi ciastko, zaraz zaczyna się smyrać w brzuchu - mmmm.... to miłe :) Zrobiłam tak jak pisałam wczoraj przeczytałam całą książkę, teraz muszę kupić 3 tom bo się o moich bohaterów niepokoję - a jak już dorwę następne tomisko to nic innego nie zrobię aż przeczytam :)

Cześć.
Trzymam kciuki za wszystkie styczniówki, które mają dzisiaj wizytę :-)

Ja właśnie jem śniadanko, pochwalę się że wczoraj dieta poszła mi ok, czyli się da wytrzymać i walczyć z pokusami.

A i jem śniadanie na sucho. Popijanie posiłku herbata czy kawą(u anemików) nie jest dobre bo zabija wszystkie witaminy :-)

Miałam znowu dziwne sny. .....
Miłego dnia

Witam sie i ja :-)
U nas rowniez piekna pogoda i sloneczko , ale zimno troche... Wczoraj wrocilismy do domu i okazalo sie, ze cos remontuja i ogrzewania nie ma do jutra do wieczora! Malo tego, cieplej wody tez nie ma... :szok: Jak ja wytrzymam!?
Gdybym wiedziala, to bysmy u rodzicow dluzej zostali...

Trzymam kciuki za mamusie , ktore maja dzisiaj wizyte u lekarza :tak:

hejka! jestem po wizycie u gina!
1. synus ma gloweczke zgrabna na ok 25tydzien a nogi dlugie na prawie 32 tydzien(szok) - fakt maz 196cm a ja 177cm wiec bedzie dlugi!
2. zmartwil sie waga ze tak rosnie- a ja pow ze przechodze traume jak mam do niego isc bo zawsze jest cos nie tak, teraz waga znowu za duza i cisniene 120/70 tez za duze i mam mierzyc w domu:(
3. zle ze przeszlam grype zoladkowa- mam brac elektrolity z kwasem mlekowym- ok to rozumiem!
4. powiedzial ze morfologia nam juz tylko bedzie spadac!
5. skurcze macicy- "pani Klaudio uroki ciazy minely, teraz juz tak przyjemnie nie bedzie i magnez b6 nie pomoze na skurcze" hmm myslalm ze wspomni chociaz o no spie a tu nic!
6. maly ulozony poprzecznie- moze byc tak ze sie ulozy albo sie nie ulozy! niech pani pamieta ze ma coraz mniej miejsca!

Claudia-podziwiam,Ja niestety nie umiem jeśc na sucho prędzej bym się zapchała,Zawsze musze mieć duży kubas herbatki:)(taki 0,5l)dobrze ze d:-)ajesz radę,ja już 3 dzień bez slodkiego:-D wczoraj miałam chęc chrupnąć coś wieczorkiem slodkiego.....zadowolilam się chrupkami kukurydzianymi.To dla maluszka:) a jak mi dobrze wyjdzie cukier za dwa tygodnie...to w nagrodę pozwolę sobie na ciacho.......:-D miałam piec sernik tak za mną chodzil....he he.Poczekam

Ribi-tak,ostatni dzień lata:-( szkoda tylko ze ostatnim czasem nie rozpieszczalo nas za bardzo:(Co to będzie jak tak dalej z tą pogodą,to jeszcze snieg nas zaskoczy w październiku:eek: a ja tak nie lubię jak jest zimno,zmarźluch jestem.

Klaudoos-Super ze z synkiem ok.
Po mamusi i tatusiu musi być wysoki:)U mnie też michal był wielkolud i też dlugie nogi:)Może będzie koszykarz:)
A teraz jest tylko ciut niższy od 5 latka,a od przecietnego 3 latka wyższy o większe pół głowy:)Dziewczyny będą szalaly za nimi.Teraz też pewnie będzie wysokie....jak chlopczyk to ok,gorzej jak dziewuszka taka 190 cm urośnie i z nóżką 46.
Za wysokie to ciśnienie mówisz???Ja takie przeważnie mam i 65/110 i mi mówi ze ok.

Uciekam działać coś..........no w tym lidlu całkiem calkiem na obrazku,tylko ja nie mam lidla obok siebie,albo Radom,albo Warszawa a i tu i tu mam prawie tak samo po 50 km.
Odezwę się pewnie po m jak milość.Bo dziś mam zwariowany dzien....i okazalo się ze zapomnialam o księgowej...więc musze jechać .(taka jestem roztrzepana teraz ze coś okropnego)

miłego dnia wszystkim Wam życzę!Do później!

Ostatnia edycja:
Klaudoos-Super ze z synkiem ok.
Po mamusi i tatusiu musi być wysoki:)U mnie też michal był wielkolud i też dlugie nogi:)Może będzie koszykarz:)
A teraz jest tylko ciut niższy od 5 latka,a od przecietnego 3 latka wyższy o większe pół głowy:)Dziewczyny będą szalaly za nimi.Teraz też pewnie będzie wysokie....jak chlopczyk to ok,gorzej jak dziewuszka taka 190 cm urośnie i z nóżką 46.
Za wysokie to ciśnienie mówisz???Ja takie przeważnie mam i 65/110 i mi mówi ze ok.

Uciekam działać coś..........no w tym lidlu całkiem calkiem na obrazku,tylko ja nie mam lidla obok siebie,albo Radom,albo Warszawa a i tu i tu mam prawie tak samo po 50 km.
Odezwę się pewnie po m jak milość.Bo dziś mam zwariowany dzien....i okazalo się ze zapomnialam o księgowej...więc musze jechać .(taka jestem roztrzepana teraz ze coś okropnego)

miłego dnia wszystkim Wam życzę!Do później!
Kochana a jaki michas sie dlugi urodzil? bo ja chyba 62cm z tego co mi mama mowiala! o raju polowa ciuszkow okaze sie za mala;)

reklama
Klaudoos-Michaś gonił teraz i do ok 34 tyg.,później przystopował.....a urodził sie przeciętny bym powiedziala bo 3150g i 53cm(Tak że spokojnie 56 rozmiarowka byla dobra),Dopiero pózniej zaczął nadganiać wzrostem.
Ciężko to przewidzieć -Mój kuzyn ma202cm i zonkę pod pachę(fajnie razem wyglądają)poniżej 160.pierwsza cora miala 56,a druga 67chyba.....o ile dobrze pamiętam

Do góry