reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Tysia - jadę na pewno z kuzynką-lutówką, a połowa nie wiem, czy się w końcu zdecyduje, czy też da mi pobyć trochę w damskim towarzystwie ;-) Ale myślę, że spokojnie możesz przyjść z tatusiem, w końcu on też jest zainteresowany np. poradami położnej co do kąpania itp. i nikt go stamtąd nie wyrzuci. Zwłaszcza, że jeśli jakaś mama się np. źle czuje, to trudno, żeby szła sama...

Claudia - a Ty nie dałabyś rady przyjechać?

Tysia - jadę na pewno z kuzynką-lutówką, a połowa nie wiem, czy się w końcu zdecyduje, czy też da mi pobyć trochę w damskim towarzystwie ;-) Ale myślę, że spokojnie możesz przyjść z tatusiem, w końcu on też jest zainteresowany np. poradami położnej co do kąpania itp. i nikt go stamtąd nie wyrzuci. Zwłaszcza, że jeśli jakaś mama się np. źle czuje, to trudno, żeby szła sama...

Claudia - a Ty nie dałabyś rady przyjechać?

Do bielska?
Nie bardzo chyba
Słabo znam Bielsko
A autobusem nie wiem czy trafię gdziekolwiek....

Claudia - jeśli dałabyś radę dojechać na dworzec, to mogę Cię potem zabrać i odwieźć - mam po drodze. Tylko musiałabyś sobie sprawdzić, jak to wygląda z dojazdami.

Ja to pewnie z moim mężem, bo sama do Bielsaka raczej autem się nie wybiorę, chyba, że pociągiem i mogłabym liczyć na twoją dobroc giovanessa :) hi hi hi

reklama
Mam w samochodzie trzy miejsca, bo jedno już zajmuje kuzynka - chyba że ona się też swoim autem wybierze. Mogę Was zabrać z dworca do Vienny i potem z powrotem - tylko sprawdźcie, czym i kiedy dacie radę dostać się na ten dworzec :-)

Do góry