reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dzień dobry mamuśki :-) Ja już wstałam... właściwie to nie wiem dlaczego tak szybko, ale jakoś tak wyszło. Męża wyszykowałam do pracy, a teraz popijam kakałko...
U nas mega deszcze non stop. Całą noc padało i teraz też pada. Idzie jesień...
Miłego dnia!

reklama
dzień dobry dla wszystkich w ten bardzo pochmurny dzień.
dzieci do szkoły wyprawione a mi zupełnie nic sie nie chce robić.wypiłam małą kawkę ale niestety nic nie pomogło:no:.w nocy męczyły mnie koszmary a i Juleczka porządnie mnie kopała,chyba nic innego nie pozostaje,tylko wrócić do łóżeczka i poczytać książkę.
na obiadek dziś serwuję leniwe,czas odpocząc od mięska:tak:
miłego dnia dla wszystkich:-)

Witam dziewczyny :) Nie odzywałam się bo weekend spędziłam u teściów. Teściowej bardzo podobały się obrazy i torty. Torty też były dwa - bo Anusia upiekła swój taki mały tort dla babci, a dumna była gdy wszyscy chwalili - naprawdę mam zdolną córcię :)
Teraz muszę się umówić na 30, czyli 3 część badań prenatalnych, jutro do mojego ginekologa, cały miesiąc nie słyszałam co tam u mojej królewny. Chciałam się zabrać za pranie a tam tak leje - nic, będę dziś prasować :)

Czesc Dziewczyny:-)
ja tez juz wstałam jakiś czas temu ale cos zle spalam cale plecy mnie bola. Chyba rosnacy brzuszek coraz bardziej daje sie we znaki:-)
Jednak jutro ide na ta glukoze...troche lenistwo zadecydowalo i nie moge sie zebrac. Jeszcze jak wczoraj zobaczylam ile to jest to 75 g to sie przerazilam, wyglada niepokojaco duzo. W wyobraźni jakoś mniej mi sie to wydawalo:-D
Klaudoss i Blondi 84 dziękuję za odpowiedzenie na pyatnko:-)

U mnie na obiadek dla męzusia dziś ziemniaczki jajka sadzone i surówka z marchewki a dla mnie noga gotowana brokuły i marchewka:-)

Pogoda chyba taka jak wszędzie pochmurno ale wiece co dla mnie fajnie bo w taką pogodę najfajniej lezy się jeszcze pod kołderką:-)

Uciekam teraz zrzucić fotki na komputer bo w weekend troszke pofocilam i musze zrobić selekcje:-)

Milego dzionka zycze wszystkim:-)

Hej dziewczynki
Nie zapowiada się ładna pogoda.
Ja już po codziennej higienie :-)
zaraz idę śniadanko zrobić

Ja się przyznam, że długo zażywałam pulmicort i oxis

Lekarz też u mnie coś wtedy stwierdził.Miałam słaba wydolność płuc.
pulmicort brałam dwa razy dziennie a oxis w momencie ataku.

Tyle, że u mnie okazało się że nie w tym leży problem
Byłam bardzo szczęśliwa jak już to odstawiłam

Holerka, pisałam tak dużo i mi to wcięło
Witam Was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!!

Właśnie nadrobiłam zaległości weekendowe:-D dziewczyny u nas też taka pogoda, że szkoda gadać... Nic się nie chce...

Piszę dziś na kompie teścia, bo nasz wczoraj padł- dokładniej nie mieliśmy oryginalnego oprogramowania i się wszystko zablokowało:no: Teraz mój jechał do kumpla go ratować..Najważniejsze, żeby zdjęcia odzyskać, robiłam z nimi ostatnio porządek i chciałam na płytki pozgrywać, ale nie zdążyłam... eh ..

Witam wszystkie:)

Dziś mogę dłuzej posiedzieć na forum:) U nas znowu pochmurno, ale na szczęście nie pada:) Wczoraj pisałam, że idę do jednego ze szpitali na dni otwarte. Cieszę się, że poszliśmy, dużo mi to pomogło:) Zobaczyliśmy sale do porodów rodzinnych, łóżka porodowe, i ogólna porodówkę. W zasadzie pani pokazała nam cały szpital:) Odpowiedział na kilka pytań. Szpital jest po remoncie i niektóre sale wyglądają, jak w hotelu...ale oczywiście, te które sa o podwyższonym standardzie i 1 lub 2 os. sa odpłatne....A wczoraj wieczorem przeczytałam, że pobieranie opłat za pokoje jest nielegalne, szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam, o zapytałabym położną z jakiej paki te opłaty? A za dobę liczą sobie 250 zł w 1 os!!! Ale poza tym byłam zadowolona, tylko ta ogólna porodówka mnie przeraziła, bo jest przedzielona tylko ściankami, a sa tam chyba ze 4 łózka... Ciekawe czy w każdym szpitalu tak jest? Dziewczyny ja polecam zobaczenie szpitala, mnie to bardzo uspokoiło:)

hej Dziewczyny!
ja wczoraj caly dzien w lozku spedzilam bo i mnie przeziebienie dopadlo ;( dzisiaj rano bylam na badaniu krwi.. pogoda deszczowa no ale trzeba bylo wstac i to zalatwic. Zaraz wracam do lozka i bede sie leczyc dalej.. mam nadzieje ze to tylko jakies krotki przeziebienie i zaraz mi przejdzie. .

reklama
hej laseczki :) u nas pogoda dzis kicha... ale odwidziła nas szwagierka wiec nie jest zle... widziała te kombinezonki w lidlu i mówiła ze są na wiosne a nie zime.. Tomcio juz prawie nie kaszke a dzis dał mi posiac do 8:30 :) Jednak doszli z M do wniosku ze Pani Kasia bedzie do TOmcia przychodzić na 5 godzin z rana do zabawy i na jakies dłuzsze spacerki beda sobie wychodzic bo ja na dłuzsze dystanse juz nie mam siły :) a ja w tym czasie bede mogła zajac sie sobą :) hihi a raczej obiadkiem , zakupkami lekkimi , no od poniedziałku zobaczymy narazie to okres próby( no bo w sumie niewiadomo czy tomek bedzie chciał sie znią bawić i wogole ) ja dzis na obiad robie pomidorową, mielone, piure i mizerię ze specjalnego zamówienia M :)

Do góry