reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Czesc Dziewczynki:-)
Ja dzis na nogach o 5.30:-/ w końcu pojechałam na to badanie poziomu glukozy. Tak je odkładałam bo balam sie ze zemdleje albo zwymiotuje ale powiem wam ze ta woda z glukoza i cytryna to mi smakowala:-) wypiłam duszkiem ale w sumie mogłabym ja sobie popijac małymi łyczkami:-) najgorsze w tym wyszytskim bylo to ze przez dwie godziny nie mogłam jesc ale smak tego 'napoju" naprawdę przyjemny:-) az sama jestem w szoku:-) Nie taki diabeł straszny....:-)
Zaraz zmykam robic obiadek dzis piers w maslance i krakersach...i niech mi tylko mąż powie ze o niego nie dbam;-)

Miłego dzionka dla was ode mnie:-)

pierś w maślance i krakersach? smacznie brzmi...podziel się przepisem :-)

reklama
Witam,

Właśnie aniwar, podziel sie przepisem:) Bo ja nie mam kompletnie pomysłu na dziś...

A my mamy juz złożony regał, który kupiliśmy w Ikei i teraz tylko trzeba będzie go odpowiednio zapełnić:) Dziś jak się uda, to pojedziemy do hurtowni dziecięcej zakupić parę rzeczy dla małej:) Dziś zabirem sie za sprzątanie, trzeba trochę mieszkanko ogarnąć:)

Co do kopania, to jakoś mała oszczędza mnie w nocy, chociaż też daje o sobie znać, ale da sie wytrzymać:)

Klaudoos- fajne ubranka

Joasiab- będziesz pięknie wyglądać:)

Cześć :-)

Tak czytam i widzę, że godzina 22 taka modna jakaś, u nas można wieczorem zegarek nastawiać - punktualnie o tej porze następuje pierwszy mocny kop, a potem harce :-D

A ja byłam wczoraj u lekarza i okazało się, że nic przez miesiąc nie przytyłam, za to młode owszem, waży już 925 g. Wyniki mam świetne i w ogóle wszystko w porządku - a najlepsza wiadomość to dla mnie taka, że mój lekarz nie widzi sensu, żebym robiła to badanie na glukozę, którym tak straszycie - nigdy w życiu go nie miałam i nieco się obawiałam, ale on mówi, że przy moim samopoczuciu, zerowych dolegliwościach i super wynikach badań mogę je sobie zrobić, jeśli się upieram, ale on nalegać nie będzie, chyba że później objawi się coś niepokojącego... a ja nie zamierzam się upierać ;-)

Dzisiaj odpoczywam - tak postanowiłam, właśnie wróciłam od kosmetyczki z nowymi pięknymi kopytkami i zamierzam do wieczora robić NIC ;-)

To ja może napiszę coś o sobie.Mam 25lat jestem mamą 3letniego Igora.O druga fasolkę staraliśmy się rok.Były chwile załamania(puste jajo płodowe-czyszczenie macicy)ale udało sie i jestem w 24tyg.ciąży:)nasz maluszek bawi się z nami w kotka i myszkę i nadal nie jesteśmy pewni czy chłopiec czy dziewczynka:)Co do porodu to będę miała cesarkę.Glukozy tej do picia też narazie nie kazał mi lekarz robić bo wyniki mam wszystkie w normie.No i glukozę dobra więc stwierdził że nie ma sensu się męczyć:)Pozdrawiam:)

witam nową mamusię:-D
to będziecie mieć niespodziankę:happy2:.ja mimo dobrego cukru również jak inne dziewczyny muszę zrobić poziom glukozy bleee
aniwar ja równiez poproszę o ten przepis na piers z kurczaka.ja osobiście umiem robić w płatkach kukurydzianych

ntp7q9

A ja właśnie kupiłam sobie 2 sweterki:
ESTYL_KORNELIA_MAMO NIEWATPLIWY HIT SEZONU (1246348296) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - wybrałam kolor morski

ROMANTYCZNY DLA PIĘKNEJ PRZYSZŁEJ MAMY_ORGINAŁ (1242285497) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - tu zamówiłam standardowo czarny

już się nie mogę doczekać aż przyjdą :-)
Mąż stwierdził, że to chyba na urodzinki, no ale kto kupuje sobie prezent we wrześniu skoro urodziny ma w listopadzie :-D

A ja właśnie kupiłam sobie 2 sweterki:
ESTYL_KORNELIA_MAMO NIEWATPLIWY HIT SEZONU (1246348296) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - wybrałam kolor morski

ROMANTYCZNY DLA PIĘKNEJ PRZYSZŁEJ MAMY_ORGINAŁ (1242285497) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - tu zamówiłam standardowo czarny

już się nie mogę doczekać aż przyjdą :-)
Mąż stwierdził, że to chyba na urodzinki, no ale kto kupuje sobie prezent we wrześniu skoro urodziny ma w listopadzie :-D

piekne sweterki najbardziej to mi sie chyba podoba ten drugi no i w kolorze białym hehen niemozliwym do kupienia przy moim tomaszku kiedy on lubi sie przytulac jak ma jeszcze buzie w jedzonku :)
wogole dziewczyny super zakupy robicie:)
BArdzo podoba mi sie ten płaszczyk grzybek :) hihi moze i bym sobie kupiła jak bym planowała 3 ciaze:) hihih a planuje za jakies 7 lat to raczej juz sie zmieni moda:(

monciaa piękne :) Ja chyba kupię sobie ten pierwszy, strasznie mi się podoba :)

A ja obiadek gotuje :)

Witam nową mamusię :)

Dziewczyny a co z przyszłą_mamą?? Mam nadzieję, że u niej OK

Moncia, sweterki piękne :tak:

Ja mam dziś nerwa. Jestem na L4 od kilku tygodni, a praca nadal mnie wyprowadza z rónowagi. I dziś mam znowu taki właśnie dzień. Non stop jakieś telefony z nią związane. Normalnie masakra jakaś. Wrrrrr ...

Z tego wszystkiego nie wiem co miałam wam napisać i straciłam 0ochotę na siedzenie przy kompie :dry: Sorki.

reklama
Aniwar ja tez dzisiaj robię te filety z kurczaka tylko wg przepisu Kladoos bo zamieściła na odpowiednim wątku. Tylko ja dodałam jeszcze do tej mazi z jogurtu i majonezu papryke słodką i ostrą, czosnek i pieprz. Mam nadzieję, że wyjda smaczne.
Dziewczyny fajne zakupy sobie sprawiłyście i swoim maluszkom :)

Do góry