C
claudia4you
Gość
witam Was z rana
Nie wyspałam się znowu :-(
ale cóż, odrobię sobie to
Nie wyspałam się znowu :-(
ale cóż, odrobię sobie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
klaudoss to niezły sen miałaś.....ja też miałam dziś wykręcony sen...
Sniło mi się, że bolało mnie tam na dole ( no wiecie co;-) ) cały czas czułam klucie i napięcie ( naczytałam sie o wa
szych dolegliowsciach w tym temacie chyba;-) ) noi poszłam do ginekologa, który mnie badał, noi bada i bada i mówi, ze faktycznie cos dziwnie i coś czuje dziwnego i nagle za uszy wyciąga takiego małego króliczka i mówi ze on nie żyje ( króliczek był cały biały i wyglądal jak maskotka, na szczęscie bez drastycznych obrazów) i wyrzucił go do smieci a mi ból od razu przeszedł ale z obrzydzenia co ja tam miałam zaczełam glośno krzyczeć i płakać....i obudziło mnie siku....
przed ciążą miałam notorycznie takie dziwne sny... w ciązy mi sie uspokoilo a dzis cos wrociło...
My na cmentarz idziemy wieczorem , jak już będzie ciemno i będzie widać ładnie jak się znicze palą
A propo bólu
mnie też często brzuch boli ostatnio i czasem się nie umiem załatwić....
a czasem nawet wyprostować się jest ciężko bo tak ciągnie na dół i boli
Macie też coś podobnego?