F
fogia
Gość
hej dziewczyny
urzędujemy dziś z Filipkiem w domu, co prawda ninuiek czuje się dobrze ale stawiałam mu bańki kilka dni temu więc wolę go przytrzymać w domu.
Natomiast ja czuję się fatalnie, głowa mi pęka chyba od zatok, nos założony. Jedyna pozycja którą mogę przyjąć to siedząca, jak leżę to tak mnie krzyż boli, że wymiękam.
A widziałyście ten materiał o rodzinach wielodzietnych? Była kobitka lat 40 i 9 dzieci.
Jest ode mnie 10lat starsza, a wyglądała o wiele lepiej. 

urzędujemy dziś z Filipkiem w domu, co prawda ninuiek czuje się dobrze ale stawiałam mu bańki kilka dni temu więc wolę go przytrzymać w domu.
Natomiast ja czuję się fatalnie, głowa mi pęka chyba od zatok, nos założony. Jedyna pozycja którą mogę przyjąć to siedząca, jak leżę to tak mnie krzyż boli, że wymiękam.
nie denerwuje Ciebie to? bo mnie już cholera trafia. Chciałabym mieć mega power, zrobić szybko wszystko co powinnam i cieszyć się życiem, a tymczasem takie flaki z olejem ze mnie.Fogia-mozemy sobie podać rękę...mnie znow zaczęlo boleć gardlo,a miś troszkę pokasłuje
oglądałam :-) ale podeszli w bardzo zabawowy sposób, ale ta deska do prasowania to mi się podobała....;-)Dziewczyny dzisiaj o 10:20 w Dzień Dobry TVN Będzie co powinno się znaleźć w torbie do szpitala dla przyszłej mamy![]()
A widziałyście ten materiał o rodzinach wielodzietnych? Była kobitka lat 40 i 9 dzieci.