reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
a ja już po kąpanku a teraz wcinam mandarynki:-)
jutro rano jadę wyniczki zrobić, bo już minął miesiąc od ostatnich...

dziewczyny - bolą was może sutki? bo mnie od kilku dni tak strasznie bolą, że wszystko mnie drażni (stanik przeszkadza, bez stanika jeszcze gorzej)...niby na początku ciąży tez bolało i później przeszło, a teraz znów bolą jak nie wiem co...:/ niby je hartuję prysznicem i smaruję maścią...

Też zjadłam mandarynki, ale chyba chciałam zbyt zachłannie i szybko zjeść, to się zaksztusiłam i teraz podrażniłam gardelko więc drapie jak nie wiem, piję ciepłą herbatkę :-)

Czekam na M jak miłość, po serialu zajrzę do Was jeszcze :-)

Mnie narazie sutki nie bola, ale zacznę smarować mascią zapobiegawczo, może lepiej będą brodawki przystosowane do karmienia:-)

a jeszcze Wam tylko pokażę :)
TAK BYŁO DLA KAJKI w naszej sypialni

dziś rano Mąż zaczął odmalowywanie
na razie tyle
"obrazki dziecięce" zrobimy na dniach :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
mój M. właśnie dzwonił, wraca dziś do domu, będzie pewnie ok. północy.

Kurczę martwię się trochę, bo od kilku dni męczy mnie suchy kaszel
icon_sad.gif
A mojej kuzynce od takiego kaszlu zaczęło się odlejac łożysko przez co wczesniej urodziła
icon_sad.gif
Co na to poradzić???
oj niunia ten kaszel to jakiś koszmar. Doczytałam, że byłaś u lekarza. ja też jutro się wybieram. Ostatnim razem udało mi się go przewalczyć domowymi sposobami ale od dzisiejszego popołudnia znowu "szczekam" pewnie przez ten katar, spływa mi. :crazy: Boję się, że tym razem też skończy się antybiotykiem. :-(

Dziś trochę poćwiczyliśmy najpierw na piłce.
Ribi jak wyglądają te ćwiczenia? Bardzo są skomplikowane? Filipek ma takową zabawkę, może bym ją wykorzystała?:sorry:

reklama
Ja jutro dzwonie do gina upewnić sie czy będzie przyjmowac w piatek. W sumie to i tak pewnie skończy sie na wypisaniu L4 i zero badania, ale w sobote albo w niedziele będę miała USG więc juz sie nie moge doczekać. kurcze ale ten czas leci.
Mam pytanie czy jak mi sie skonczy umowa, bo mam przedłużona do dnia porodu to juz mam sie zarejestrowac jako bezrobotna czy poczekać az skonczy mi sie macierzyński?

Do góry