C
claudia4you
Gość
olandia mam tak samo jak tyi jak się przekręcam to czuję, jak mi się coś małej wbija w ciało
![]()
tysia ty coś chyba masz z tym suwaczkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
olandia mam tak samo jak tyi jak się przekręcam to czuję, jak mi się coś małej wbija w ciało
![]()
![]()
Dziewczynki kochaneJa chyba też nie moge narzekac na mojego m. Obowiązki domowe po równo podzielone. A teraz moj m nawet więcej w domu robi. Ja gotuję obiadki, bo jestem w domku, ale gdyby było trzeba to pewnie dałby radę. Natomiast zawsze chętny do pomocy.
Wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale jakoś siły i weny dzisiaj brak. Jakaś taka jestem osłabiona. Zakupy mnie wykończyły a mały cały dzień tak daje, że szok. Wiercioch jeden. Czasami mam wrażenie, że on w ogóle nie odpoczywa, więc może jak się urodzi to będzie grzeczny
A moja kolezanka dzisiaj urodziła bliźniakiAda waży 2,05 kg a Wojtuś 2,5 kg
A jakie śliczne jak fotki mm-s-kiem mi wysłała
Już mają synka KAcpra co ma 4,5 roku
Więc będą mieli trójeczkę
A Bartuś od mojej kuzynki przybrał już 450 gram, lekarze mówią, że ładnie przybiera na wadze, ale nie wiadomo kiedy go wypuszczą.
z Bartusiem bedzie ok!!! chlopak rosnie jak na drozdzach!!!!! i dobrze,że jeszcze trzymaja niech obserwuja ile moga!!Dziewczynki kochaneJa chyba też nie moge narzekac na mojego m. Obowiązki domowe po równo podzielone. A teraz moj m nawet więcej w domu robi. Ja gotuję obiadki, bo jestem w domku, ale gdyby było trzeba to pewnie dałby radę. Natomiast zawsze chętny do pomocy.
Wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale jakoś siły i weny dzisiaj brak. Jakaś taka jestem osłabiona. Zakupy mnie wykończyły a mały cały dzień tak daje, że szok. Wiercioch jeden. Czasami mam wrażenie, że on w ogóle nie odpoczywa, więc może jak się urodzi to będzie grzeczny
A moja kolezanka dzisiaj urodziła bliźniakiAda waży 2,05 kg a Wojtuś 2,5 kg
A jakie śliczne jak fotki mm-s-kiem mi wysłała
Już mają synka KAcpra co ma 4,5 roku
Więc będą mieli trójeczkę
A Bartuś od mojej kuzynki przybrał już 450 gram, lekarze mówią, że ładnie przybiera na wadze, ale nie wiadomo kiedy go wypuszczą.
claudio!! chyba mi stanął w miejscunie mam pojęcia jak to naprawić
![]()