reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Oj ja nie będę zaglądać...aby nie myśleć intensywniej ile kg będzie miała mala.Jak by wazyla 3,500 to będzie ok:)
Klaudoos jeszcze tak Cię podpytam o te pieluchy to mówiłaś ze żółte ale włazilam na stronke i tam są 2 rózne zółte jedne jakieś eko(biodegradowalne)a drugie babydream... i cena 39,zł za pakę...muszę iśc na żywo zobaczyć,ale podobnie pampersy chyba kosztują

reklama
martusia zaraz poszukam, albo czekaj zrobie foto tych co mam od kolezanki i tych co kupilam i wrzuce..
wrzucilam w watek zakupowy:)

Ostatnia edycja:
No duży chłopczyk...
Mi wystarczy jak oj maluszek będzie ważył 3 kilo - w sumie oby był zdrowy
Zobaczymy na USG za 3 tyg ile już ma....

joasiab-trzmam kciuki za kontrolę,my jutro tez z miśkiem na kontrolę się wybieramy...niby widzę ze ten antybiotyk dziala..powoli raczej,ale gorączkę dalej ma w dzień 37,a pod wieczór roznie nawet 37,5 bylo wczoraj.Dziś profilaktycznie dostal panadol miał 37 i mi plakal ze go ucho bolli,więc nie wiem??a uszy były ok.No ale juz niebo a ziemia,nie jest to 39,5 prawie non stop i przerwy się wydluzyly

moja wazyla 3080 gr i miala 55 cm wiecv mam nadzieje, ze toska bedzie mniej wiecej taka sama. ja tez sie zastanawiam jak bedzie wygl tosia czy bedzie podobna do mnie czy do adaska no i czyje oczy bedzie miec. miske chyba cos bierze bo jakas taka sie zrobila dziwna, nawet nie daje w dupe przy usypianiu i w ciagu kilku minut zasypia a w ciagu dnia taka przylepa sie zniej robi, ze szok. tylko by lezala przy mnie i przytulala sie no i cyca szuka czyli cos sie szykuje.
wczoraj sie dowiedzialam, ze kumpela w ciazy tyle ze w strachu bo 3 m-ce temu poronila juz 2 ciaze ( w sumie 3 bo z 2 ma syna z ZD) i trzymam za nia kciuki, zeby tym razem sie udalo.
ostatnio poznalam lakse co urodzila syna 4850 i mial prawie 60 cm a dziewczyna drobna ale od poczatku ciazy mowil jej lekarz, ze dziecko bedzie duze.

a ja sie objadłam tostów i chyba nie zasnę z tak pełnym brzuchem.:/
Szymek robi górki i pagórki z prawej strony:-) a mi się już ulewa :/

Ja to spakowałam troszkę do pupy dzisiaj
kanapki, sałatkę, obiadek, dwa jogurty, dwa banany.........
może mam tasiemca hehehe

reklama
Do góry