reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
Dziewczyny wybaczcie, że Wam nie odpowiadam, ale mam stracha niezłego...i nie mam kompletnie do tego głowy...Pisałam,że mi brzuch twardnieje, zadzwoniłam do gina , powiedział,żebym brała no spe i mam leżec, jak nie przejdzie, to mam jechac do szpitala...I leżę, przeszło na chwile i znowu stwardniał:( Kurczę martwię się....:((
lez plackiem, dopoki nie boli i skurczybykow nie ma LEŻ, to normalne,ale powinnas lezec.

moniaivoy spokojnie, bez paniki ja też tak mam....to macica daje Ci znaki ale nie urodzisz...leż a będzie dobrze...poprostu musisz odpocząć:) ja też tak miewam...

joasiab śliczny avatarek:)

klaudoos co to nie doczytam?ja się naprodukowałam co mówili na SR a Ty mi mówisz że nie doczytasz? :):):)

blondi jak już rozłożysz łóżeczko zrób fotkę i oceń czy warto było tyle czekać:)

Ja posprzątałam chalupę....najpierw miałam pościerać tylko kurze, później jeszcze umyć łazienkę, z czasem stwierdziłam że jeszcze poodkurzam...pomyć już nie dałam rady bo mi brzuch stwardniał ale jest czysto:) 2 prania i teraz relax.
Wy randkujecie a ja jadę dziś do teściów, no ale raz na jakiś czas trzeba...

fogia kochana już czytam co się wydarzyło....Mysza głowa do góry będzie dobrze...
eee Kochana info z SR to juz dawno przeczytalam;)

w watlu glownym czyli w tym poprostu juz czytam szybko jak mnie nie ma dlugo, i ogarniam co ktores slowo bo inaczej i to zajmuje kuuupe czasu. nawet teeaz pospalam i co? tutaj w tym watku 5 stron w plecy!!!!

mimblusia- stworz suwaczek- bo uciekaja mi twoje posty- jestem wzrokowcem, a lepiej bedzie tez widac ktory to tydzien!
joasia- sliczny avatarek- zostaw taki!
claudia- zmieniaj avatar na swoją twarzyczke- tamten był fajny!

reklama
Do góry