reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

banany na masełku podsmażone w plastrach ze świeżą wanilią-może być bez :-)
wkładasz na naleśniki, zawijasz w ruloniki albo w kopertę, można jeszcze obsmażyć z każdej strony, i na to lody :-)

reklama
o joasienka super przepis, klaudoos cieszę się , ze pączusie smakowały , przepis banalny ale super smak hehehe :-)

Ja się żegnam bo już znajomi po nas jadą

odezwę się jak wrócę papapa buziaki

ja też jestem ale cisza tu dziś :-)
mnie mąż nawet do kościoła nie zabrał bo leżeć mam, to dziś jestem kanapowy leń.
a Ala mi tak wsadziła dziś nogę/rękę między żebra i uparta chyba z godzinę tak trzymała :-)
ale spać poszła wreszcie w pozycji sprzyjającej dla mnie :-)
zjadłam sobie Snickersa :-)

Witam się i ja w to niedzielne popołudnie, oczywiście jak zwykle ostatnia ale tak już jest jak się w nocy siedzi do późna to później ciężko się pozbierać;-)

Wstałam tzn.zwlekłam się z łóżka ok 10.00 chociaż nie spałam już wcześniej bo córa oczywiście już od 8.00 na nogach i nie byłoby problemu bo ona bawi się u siebie w pokoju tylko jak coś potrzebuje to biega i trzaska drzwiami no i niestety pospać już się wtedy nie da:-D

Ale są tego plusy, ponieważ u nas dzisiaj jest fantastyczna pogoda, 16 stopni, delikatny wiaterek, także bardzo przyjemnie, no i udało nam się skorzystać z tej pogody. Byłyśmy w lesie na spacerku z naszą psinką (wrzucę fotki na odpowiedni wątek bo oczywiście sesja musi być:-) tylko troszkę później bo teraz córa chce powrzucać swoje zdjęcia na NK:-)), później kościółek, mnie to rzadko można spotkać w kościele a akurat dzisiaj ksiądz wyskoczył z modlitwą za rodziny które są w rozłące zupełnie jak ja... czyżby wiedział że dzisiaj będę na mszy:-D po kościółku do mamusi na obiadek i niedawno wróciłyśmy:-) Jednym słowem dzionek udany.
Zajrzę do was później jak już córa zejdzie...:tak:

A własnie niedawno dzwonił mój brat z którym nie widziałam się od Bożego Narodzenia ubiegłego roku a mieszka 5 minut spacerkiem od nas abyśmy przyszli na kawę. Dosłownie w szoku jestem. Ale idziemy na chwilę na 17 więc idę szykowac drugie danie bo narazie tylko rosół zjedlismy :)

reklama
A My wlasnie zjedlismy rodzinny obiadek tzn maz ktory wrocil z pracy ja i moj synek i czekamy az ciasto jeszcze troche przestygnie bo sie doczkac nie mozemy bo tak pachnie w calym domu no i Ja planuje mala drzemke tylko maz o tym jeszcze nie wie :) Pogoda sie u nas zmienila zaczelo padac i juz tak szaro i ciemno ze swiatlo zapalilam a u nas dopiero 14:50 i mi sie strasznie sennie zrobilo.Wiec zobacze pod wieczor co nowego naskrobalyscie :)

Do góry