C
claudia4you
Gość
Ja nie narzekam na spanie akurat- ostatnio w miarę dobrze śpię :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki kochane za słowa otuchy,bo rano faktycznie tylko siedziałam i ryczałam.choc i teraz mam byle jaki humor.
potem zostałam sama w domu i z tego wszystkiego wziełam się za sprzatanie. na stres pomogło,bo wyszorowałam calą łazienkę,sypialnię i umyłam podłogi.za to ledwo łażę,a zaraz dzieciarnia ze szkoły wróci i obiad trzeba dac.
co do smoczków ja kupiłam na wszelki wypadek aventu a butelke taka imitującą pierś z tommee tippee.mój syn w ogóle nie ssał smoka,pluł nim dalej niz widział
ciuszki piorę w loveli i niczym nie zmiękczam.a i w sumie torby do szpitala juz mam spakowane.przynajmiej o to jestem spokojna.bo łózeczka ,wózeczka,komody dalej nie mam.:-(chyba się zdenerwuję i sama pojadę po to wszystko.
lecę wstawiac ziemniaczki
![]()
claudia w pologu to zele odpadaja niestety a tantum rosa mi przy pierwszej ciazy pomogl szybciej dojsc do formy i lepiej mi sie goilo wszystko. tantum jest specjalnie dla kobiet po porodzie.