reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
dzięki kochane za słowa otuchy,bo rano faktycznie tylko siedziałam i ryczałam.choc i teraz mam byle jaki humor.
potem zostałam sama w domu i z tego wszystkiego wziełam się za sprzatanie. na stres pomogło,bo wyszorowałam calą łazienkę,sypialnię i umyłam podłogi.za to ledwo łażę,a zaraz dzieciarnia ze szkoły wróci i obiad trzeba dac.
co do smoczków ja kupiłam na wszelki wypadek aventu a butelke taka imitującą pierś z tommee tippee.mój syn w ogóle nie ssał smoka,pluł nim dalej niz widział:)
ciuszki piorę w loveli i niczym nie zmiękczam.a i w sumie torby do szpitala juz mam spakowane.przynajmiej o to jestem spokojna.bo łózeczka ,wózeczka,komody dalej nie mam.:-(chyba się zdenerwuję i sama pojadę po to wszystko.
lecę wstawiac ziemniaczki
ticker.php

dzięki kochane za słowa otuchy,bo rano faktycznie tylko siedziałam i ryczałam.choc i teraz mam byle jaki humor.
potem zostałam sama w domu i z tego wszystkiego wziełam się za sprzatanie. na stres pomogło,bo wyszorowałam calą łazienkę,sypialnię i umyłam podłogi.za to ledwo łażę,a zaraz dzieciarnia ze szkoły wróci i obiad trzeba dac.
co do smoczków ja kupiłam na wszelki wypadek aventu a butelke taka imitującą pierś z tommee tippee.mój syn w ogóle nie ssał smoka,pluł nim dalej niz widział:)
ciuszki piorę w loveli i niczym nie zmiękczam.a i w sumie torby do szpitala juz mam spakowane.przynajmiej o to jestem spokojna.bo łózeczka ,wózeczka,komody dalej nie mam.:-(chyba się zdenerwuję i sama pojadę po to wszystko.
lecę wstawiac ziemniaczki
ticker.php

Najwyższy czas już na wózeczek i łóżeczko kochana
kilka tygodni Ci zostało, załatw to póki jesteś na siłach

Ja idę pierogi gotować

marta mowisz, ze masz juz spakowana torbe :) ja w sumie dla siebie nic nie mam :( musze w koncu zaczac kupowac.
majtaski wielorazowe w aptece u nas kosztuja 3,45 zl wiec troche kasy pojdzie na nie, do tego koszula, wklady poporodowe no i tantum rosa obowiazkowo.

ja mam żel do intymnej z dobrej firmy i nie wiem czy coś innego kupować, czy ten żel starczy do podmycia się

po co mi więcej, potem mi to będzie leżeć, hmmmm

claudia w pologu to zele odpadaja niestety a tantum rosa mi przy pierwszej ciazy pomogl szybciej dojsc do formy i lepiej mi sie goilo wszystko. tantum jest specjalnie dla kobiet po porodzie.

U nas w SR polozne mowily zeby w pologu do podmywania sie uzywac plynu ktorego uzywalo sie w ciazy. Lepiej nie zmieniac na inne nowosci i chyba sie do tego zastosuje.

ja juz jak pisałam... stawiam na APTECZKĘ BABUNI.. płyn do hig.intym.. wyciag z babki ( tej co sie kiedys na rany przykładało ) jak dla mnie rewelacja od kiedy uzywam nic nie łapie.. a i w jeziorze pływała... i w basenie :) po porodzie z Tomaszem tez uzwałam zadowolona jak diabli jestem..
a apteki dla siebie i dla bubusia nic nie mam ... ( a no mam kilka par majtek jednorazowych i wkładki ( zostały po porzedniej ciazy ) całą reszte musze kupic..
marta70 z wózkiem mozesz jeszcze spokojnie poczekac.. ( wybierz sobie model i kolor.. tylko .. a pózniej nawet jak urodzisz wyslesz kogos do sklepu zeby Ci go kupił ..( nawet jak bedziesz w szpitalu tych kilka dni.. to m.. albo ktos inny moze kupic ten wózek w tym czasie...
łózeczko i komode przydało by sie jak bys miała wczesniej
ja dzis zamawiałam tam materac do łózeczka... najpierw podzwoniłam troche po sklepach hurtowaniach i producentach u nas w miescie.. i znalazłam nie najtanszy ale moim zdaniem najlepszy bo antyalergiczni kokos i sprezyna materac za 250 zł ( 90/160 bo to dla tomka) powiem ze cena bardzo dobra ( inny mówili mi ceny od 280 do 300albo i ponad) jutro jade zapłacic i bedzie za 2 dni..

reklama
Do góry