reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
moniaivoy nie mamy chyba takiego sklepu ale jak coś popatrzę.

Co do blondi to u niej problem polega na tym, że ona nie kupiła przez allegro tylko dziewczyna się ogłosiła u nas na forum i one się dogadały poprzez emaile....więc allegro nic do tego nie ma dlatego sprawa nie jest taka prosta....

jako, ze ja pracuje w bukmaherce moge przyjmowac zaklady :p
ale tez wydaje mi sie , ze kaludoss bedzie jako pierwsza bo bidulka naprawde sie meczy

No to rzeczywiście nie takie proste...ale wiecie jak ogłaszała się tutaj to i moze czytać nasze porady

Bardzo Mnie wczoraj rozśmieszyło to z tym kotem i ze grudniówki sypią się jak tynk ze ścian...he he az mnie brzucho wczoraj rozbolało z tego śmiechu..
Ja też byłam na małych zakupach w rossmanie i w sklepie dziecięcym po te majty i podkłady,pieluchy i takie tam i 160 zł poszło.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wazne która bedzie pierwsza wazne jest to że z każdym dniem zblizamy sie do tego DNIA.... Patrze sie na grudniówki i oczom nie wierze ze jeszcze grudnia nie ma a tam normalnie z kazdym dniem jest coraz wiecej dzidziusiów:-)

Ja witam sie ponownie :)

Po wizycie wszystko OK. Szyjka długa i mocno zamknięta :) Na usg wporządku. Tomcio waży 2100 więc pulpecik malutki ale podobno będzie długi, bo lekarz stwierdził, że długa kość udowa :) Jak nam pokazał buźkę na USG to takie pucusie ma policzki jak Szymonek od Klaudoss :) Następna wizyta 13 grudnia i potem jeszcze 5 stycznia. Mówi, że 5 już dostanę skierowanie (pewnie na cc) bo Synuś duży :) Ale to się jeszcze okaże. Najwazniejsze, że ok :)

Moja Wiki u moich rodziców. Męczy dziadków bo w poniedziałek już lecą spowrotem do siebie :( My z m posprzątaliśmy mieszkanko i zaraz też tam jedziemy a potem imprezka u mojego brata :) Jutro mam gości na obiedzie więc mase roboty :) Ale ciasto już odebrane z piekarni, mięsko się pekluje, tatuś roladki mi zrobił więc GIT :)

Ja obstawiam Klaudoss :)

Witam się deszczowo.Już nadrobiłam czytanie,muszę brać się za obiadek,ale mi się nie chce:no:Potem jak wrócą chłopaki chyba trzeba na jakieś zakupy spożywcze,a może odłożymy na jutro zobaczy się.Jakaś dziś jestem jak "flaki z olejem":sorry2:Cieszę się ,że u dziewczyn po wizytach wszystko w porządku.Jeszcze będę do was zaglądać....

reklama
Do góry