reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Klaudos pewnie chciałaby pierwsza urodzić...i niech tak będzie, że i ja tak obstawiam:)

A u nas okropna pogoda, jest tak ciemno że mam wrażenie że to wieczór już. Lilianka tak się dziś ktęci,że brzuch od rana mam jak głaz. W dodatku nie oszczędza mojego żołądka i zgagę mam niemiłosierną brrr...

reklama
he, he hazardowo się zrobiło:-) ja też już jakiś czas temu pisałam, że pewnie klaudoos będzie pierwsza, a ja to dobry miesiąc za nią:-D

ale dziś spokojnie na forum.. chyba wszystkie mamusie na zakupach:-D a ja dalej uziemiona..

mój zaraz na zakupy spożywcze jedzie, a ja leżę, bo brzuch niestety twardnieje:no:

a pan od łazienki zaraz kończy pracę i trzeba by było posprzątać na niedzielę.. od pon. cdn ..

Ostatnia edycja:
tak was poczytałam i normalnie nie wierze, że juz robimy zakłady która pierwsza się rozsypie?! :-D
ja sie nie wypowiadam, bo jakoś takie mam przeczucie, że mi już wiele nie pozostało:/ zwłaszcza, że ja sama jestem wcześniakiem, a lekarz powiedział, że może to być dziedziczne...

carri, madzia i joasia - super wieści przynosicie z wizyt. Cieszymy się razem z wami:-)

a teraz już lecę - zaraz goście przybędą - na 16 się umówiliśmy.

miłego wieczorku sobotniego mamuski...

hej dziewczyny!
widac ze dzisiaj sobota bo jakos mniej postow:) ja dzisiaj dlugo pospalam bo wczoraj bardzo pozno wrocilismy z knajpki do domu wiec pol soboty przeleniuchowane :) Trzeba korzystac jeszcze z wolnych wieczorow :-)
Jesli chodzi o nasze "zaklady" to tez obstawiam Klaudos;) ja mam nadzieje doczekac do stycznia :-)
Zaraz cos przekasimy z mezem i moze skoczymy na jakies male zakupy do hipermarketu.
milego popoludnia!

hej dziewczyny..
a co to za zaklady????? oj oj...
no dobra sie dolacze ja obstawiam 1. damqelle- bo ma juz brzusio obnizony wiec to kwestia ok 4 tyg
a potem pewnie ja albo ariska, ariska juz tez brzusio ma nisko..
w sumie ja duzo leze i moge byc na styczen.. ale fakt ledwo sie ruszam i wszystkoboli;(

bylismy w ikei- za wasza radą kupilam bordowy recznik kilka pierdól do mieszkanka oczywiscie...
skorzystalam z kasy pierwszenstwa;) 1 raz!!! zjadlam bulke z parówką i ledwo doczolgalam sie do auta!
wczesniej bylismy zobaczyc oddzial który otwieraja- fajne miejsce, ryneczek w Wejherowie- mozna powiedziec serce Kaszub:) wiktorianskie lampy, ławeczki.. a obok rossmann;) haha fajnie.. no zoabczymy czy malzon bedzie awansowal;)

wrocilismy do chaty zrobilam obiad- tortille z nadzieniem i nie moglam jesc.. jednoczesnie skurcze i nózki w zebrach i w zoladku... rany boskie akrobata maly..
ale fakt niech juz szykuje sie do wyprowadzki a nie osadza na dobre:) dobra czytam zaleglosci..

hej dziewuszki, dopiero teraz się dostałam do kompa...
jestem zmęczona po tym spacerze na miasto

na razie nie mam siły się rozpisywać , zaraz będę zaglądać co tam u Was

Witam:) Mnie dzisiaj rowniez okropnie męczy zgaga, chcialam sobie polezec popoludniu i niedarady, musialam lezec w pozycji polsiedzacej i cos mi sie wydaje ze tak bede dzisiaj spac:p A tak poza tym to dobrze sie czuje, dzidzia wariuje w brzuszku, tylko nogi troszke bola:p Pozdrawiam:):0

przepraszam Was ale nie będę się na razie udzielać...
nie ucierpicie na tym, odezwę się jeszcze
chyba że dojdę do siebie - bo coś dziwnie psychicznie się czuję ....

reklama
moniaivoy my z M też zamówiliśmy x-landera xa, moja znajoma go ma i bardzo sobie chwali, więc mam nadzieje że i u nas się sprawdzi i będzie służył. My zamawialiśmy w Będzinie i też są duże promocje:)

Miłego wieczoru życzę.

Do góry