reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczen 2011

Jutro muszę rano na badania krwi i moczu ;-)
więc jak mąż skonczy pracę to zadzwoni żebym sobie włoski umyła i mnie zawiezie choć daleko nie mam, ale jest zimno i pojedzie ze mną:-)
Także jutro o 6 tej pobudka :-)
Musimy fiszki NFZ odebrać bo wymienialismy z mężem (zmiana danych, a przed porodem chciałam wymienić)
Także dziś wcześniej się położe, juz wykąpana abym tylko zasnęla szybko :-)

Dobranoc :-)

reklama
biala- no to teraz Tomcio jest dużym chłopcem, takie łózio..no no no...

ja sie zeganam ide chyba spac.. powiedzialm do meza ze dzisiaj to chyba moj najgorszy dzien:( jesli jutro tez taki bedzie to ja nie wiem, do znajomych na pewno nie pojdziemy;( ja bede lezec z brzuchem do góry!

Witam się z Wami wieczorową porą
Mężuś prowadził dziś okupację kompa,więc nie dało rady posiedzieć i popisać i jeszcze jak na złość 3 godz nie było netu...i nie mógł porobić tego co musiał ...więc pojechałam opłacić rachunki bo i skarbówka ostatni dzień....i rózne pierdołki,gotować mi się strasznie nie chciało więc mąż nam fundnął chińczyka:)
później zakupki w sklepie znów promocja na mandarynki ...po 2 zl..jak się na nie rzuciłam to kupiłam 3 kg i tak mi ślina ciekła.............ojej.............
Dobrze ze nikt koło mnie nie stał...to przez Ciebie klaudoos:)
Ribi-oby wszystko było wporządku
b-iała-Daj znać jutro jak synkowi się spało w nowym lózeczku
Claudia -super ze po wizycie ok...Ja mam w poniedziałek.........

Ja co wizyta jestem na samolocie...i teraz tez mnie czeka....najgorzej to mi zdjąć buty spodnie i majty u niego....ale cierpliwy ten mój ginek...a jak zdejmę na ważenie...to juz nie zapinam...lecę do drugiego pokoju na samolot.
Co do wanny to ja tez tak myłam wlosy...ale w ciązy z synem jak sie połozlam to mąż mnie musiał podnosić ...i teraz juz tego blędu nie robię bo bym nie wstała...oj nie wiem co te nasze wanny się tak kurczą:)jakaś plaga czy co?? :)

Ostatnia edycja:
Joasia śliczne te ubranka.
Biala myślę,że synek na takim ślicznym łóżeczku będzie spał grzeczniutko.
Ribi wspólczuję i mam nadzieję,że wszystko się skończy dobrze.
Claudia jak nie pamiętasz co mówił lekarz to znaczy,że wszystko jest w porządku.
Ja już życzę wszystkim dobrej nocy może uda mi się obejrzeć film "Laura" do końca.

Też oglądam film Laura! Aż zgłodniałam, a miałam juz się kłaść spać:p

Jeszcze jedna dziewczyna miała mieć dzis wizytę, ale nie napisała co i jak... nie wiem czy nie nulini???

O kurcze 700 post mój ale zleciało :p

Żegnam się i mówię DOBRANOC :-*

Ostatnia edycja:
zielona.. dziekuje.. jestem troche przerazona.. niewiem czy mu sie spodoba.. i czy nie bedzie sie bał w nim spac( bo jednak dalej nie udało nam sie wywalczyc wyjecia szczebelków.. on boi sie ze wypadnie.. a tu od połowy łozka nie ma barierki.. pozatym ... jego łozeczko powędruje odrazu do naszej sypalni.. bo bez sensu jest je rozkrecac i skrecac.. i niewiem czy nie bedzie chciał spac w sypialni... kurcze denerwuje sie tym..
Bial_a napewno się przyzwyczai do nowego łóżeczka.

Ribi, Claudia dobrze, że z dzidziami wszystko ok

Ja jeszcze oglądam "laurę" na TVN a potem jeszcze kąpiel i do wyrka.

Dzisiaj jestem pierwsza :tak:
witam Was, ja musiałam wstać wcześniej
niestety
po 8:00 wychodzę bo się umówiłam ze znajomą, po 10:00 przyjeżdża teściowa moja
i jeszcze mam czas do 8:00 sprzątnąć w domu i umyć głowę - nie bardzo mi się chce tak z rana
ale cóż :no:

reklama
Witam i ja.
Znowu nie przespana nocka. Niestety jak to u Wiki do kataru dołączył kaszel. Na 10 idziemy do lekarza. Dziewczyny ja już mam totalną załamkę :( Jak znowu będzie zapalenie oskrzeli i antybiotyk to oszaleję. Co robić?? Już sama nie wiem :(

Do góry