reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Claudia - fajny masz ten avatarek zostaw go.. a jak to zrobiłaś, że masz połączone konta.. ja też jestem na facebooku..
a z tym brzuchem to powiedz koniecznie, jak ja miałam cały czas napięty to na obserwacji w szpitalu wylądowałam, a jak nie spina się, aż tak bardzo to weź sobie dodatkowy magnez, to ci nie zaszkodzi, a może pomóc :)

Ribi - z tą" głową w chmurach" to w ciąży co chwilę chodzę..

Weszłam w Twój profil - panel kontrolny
w zakładkach po lewej stronie na dole masz połączenie z facebook

ja jakoś tam coś pozmieniałam i mi połączyło konta

reklama
Ribi kurczę co za baba jakby jej korona z głowy spadła gdyby zrobiła to od razu-współczuję.
Claudia z tym twardym brzuchem to uważaj,ciągle gdzieś chodzisz,może trzeba byłoby już trochę poodpoczywać?
Ja dziś na obiadek robię gołąbki,od rana z nimi walczę,ale już pomaleńku się gotują zanim chłopcy wrócą będą gotowe.Na dwa dni obiadek z głowy,jutro mogę sobie leniuchować.

Claudia - ja mam tak, że zawsze myje włosy rano, kiedys też brałam prysznic rano, ale odkąd jestem w ciąży i jeszcze zaczęły doskwierać bóle, np: rwa kulszowa mnie meczyła, to zaczełam się kąpać wieczorem jak jest mąż, bo i naczej bym z wanny nie wyszła, więc tak naprawdę też nad wanna się rano schylam i myje włosy, potem susze i prostuje taki rytuał od kilkunastu już lat :) Poprostu muszę umyć włosy przed wyjściem z domu ... wtedy wyglądają ładnie :p

blondi też uwielbiam cynamon....w każdej jego postaci....dodaje go do kawy, mam olejek eteryczny do kominka , uwielbiam tę przyprawę:)

A poniżej pokój mojego Maćka w wersji remontowej:) mam nadzieję, że do piątku się wyrobią

Uploaded with ImageShack.us

a tutaj pierwsze pranie ciuszków

Uploaded with ImageShack.us

Ribi oby wszystko póżniej było ok,taki remont......Ale póżniej już będzie tylko ładnie,ładnie...A pranko super niech się suszy,potem prasowanko.:-)

ariska, u mnie też powtórne badanie po kuracji globulkami...

przyszlirodzice,
ze schylaniem też mam problemy, chociaż buty staram się sama sobie zakładać, ale usiąść inaczej, niż rozchylonymi nogami nie da rady :-)

Ribi,
ja do mojego albumu ślubnego też się zabieram, jak pies do jeża, a to dlatego, że chciałabym zdjęcia najpierw ładnie obrobić, a to kuuupę czasu zajmuje :-(

damquelle,
z organizacją w domu mam tak samo, zawsze ja muszę pamiętać o rocznicach, urodzinach, zakupach, rachunkach, wizytach, dlatego kalendarz to coś, bez czego nie funkcjonuję ;-)

Claudia - ja mam tak, że zawsze myje włosy rano, kiedys też brałam prysznic rano, ale odkąd jestem w ciąży i jeszcze zaczęły doskwierać bóle, np: rwa kulszowa mnie meczyła, to zaczełam się kąpać wieczorem jak jest mąż, bo i naczej bym z wanny nie wyszła, więc tak naprawdę też nad wanna się rano schylam i myje włosy, potem susze i prostuje taki rytuał od kilkunastu już lat :) Poprostu muszę umyć włosy przed wyjściem z domu ... wtedy wyglądają ładnie :p

No ja mam podobnie nie bardzo wyjdę z domu bez umytych włosów...
a nad wanną by mi się wygodniej myło niż nad prysznicem, bo gorzej się schylić

jolwww chodzę już znacznie mniej, czasem jak nawet z biurka wstaję to nie mogę się wyprostować tak mnie na dół ciągnie i kłuje...koszmar

reklama
O albumie slubnym piszecie haha Ja swoj juz ponad 5 lat robie i nadal nie widac konca bo kiedys zaczelam ale jakos na skonczenie mi czasu brakuje :))

Do góry