reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

A JA wlasnie dzownilam do meza zeby mi kupil tez ta pilke do cwiczen jak bedzie bo tak mysle ze jak Claudii to cos dalo to i moze JA skorzystam a i synek bedzie mogl sie na niej pobawic.I zawsze po ciazy tez moge na niej cwiczyc i mowie do meza bedziesz cwiczyc ze mna po ciazy? A on na to ze oczywiscie bedziemy na niej cwiczyc tylko ze Ja o gimnastyce a on odrazu o ...seksie :)Faceci :)

reklama
Ja wczoraj na piłce dobre 2 godzinki ćwiczyłam pierwszy raz. Dzisiaj też trochę poćwiczę i jutro a w poniedziałek wizyta u gina to zobaczymy co powie :) Wczoraj wieczorem jak się myłam to miałam śluz nie biały czy przezroczysty ale taki lekko brązowawy. Dzisiaj właśnie jestem po myciu i tego śluzu bardzo dużo było i znowu nie jest taki jak zwykle tylko taki jasno brązowy. Trochę mnie pobolewa od krzyża ale to jak zwykle :)

No to napewno Michas dzisiaj bedzie.Ewcia Ja Ci wybacze ze tak pozno bo przynajmniej dobre wiesci ze cos sie dzieje u Caludii :) Kurcze to moze ta pilka cuda dziala skoro Claudii pomogla Ty mowisz ze wczoraj cwiczylas i dzisiaj zmiany w sluzie a u Claudii tez sie tak wczoraj zaczelo no to ja moze poczekam chociaz tydzien z cwizeniami o ile maz kupi.

modlicha83 - nie martw się, że zostaniesz sama. Ja nie mam żadnych objawów i pewnie urodzę zamiast 20 stycznia dopiero pod koniec. No chyba że te upławy to jakaś zapowiedź drobna. :tak:

Na razie pozostaje mi podziwianie galerii. :-)

reklama
ale fajnie Claudia już ma syneczka:) Dziewczyny a co dają te cwiczenia na piłce?;) mogą coś przyspieszyć bo ja też na piłce ćwiczę ale myślałam, że kręgosłup wzmacniam;)

Do góry