reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Dziś okropna pogoda jest szaro i leje deszcze....dzieś idealny żebby spać i nic nie robić....

Dlatego ja zamierzam spędzić cały dzień w łóżeczku. Tylko o 15 wyskoczę na wizytę do gina, a potem dalej do łóżeczka... A co, niech żyje dzień lenia! :)

reklama
witam wszytkie kobietki

ja dziś od 7. 00 nie mogę spać -mąż wychodząc do pracy przyszedł się przytulić i nas obudził a poźniej nie mogłam zasnąć. Przynajmniej skorzystało na tym pranie które wisiało juz kilka dni i czekało na prasowanie:-). Teraz tylko trzeba jeszcze pochować rzeczy do komody i poukładać je rozmiarowo ale chyba wcześniej jakieś śniadanko zjem.

Ribi - nie denerwuj się objazdem zawsze przecież można wezwać pogotowie i niech oni się martwią jak dojechać do Ciebie - chociaż osobiście wolałabym jechać własnym środkiem transportu

Na gorącej od rana dobre wieści, bo kolejna styczniówka już niedługo przytuli swoje maleństwo, trzymam kciuki by wszystko szybko przebiegło i oczywiście bez bólu
Czekam na kolejne wieści o Antosiu - mam nadzieję, że już się ustabilizowało wszystko. Straszne są takie wiadomości - nawet nie próbuje sobie wyobrazić co czuła Fogia słysząc od lekarzy co dzieje się z maleństwem. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i szybko wrócą do domu

a mnie dzisiaj na płacz wzieło,bo jakos wziełam do głowy ze dzidzia mała wazy 2800 z usg,i juz sobie jakies głupoty mysle ze moze cos nie tak,choc wiem ze ten wynik to orientacyjny,lekarz mówił ze miesci sie w normie ale wiecie jak to jest :(

Witam sie i ja :)

Faktycznie dzisiaj senny dzien... Niby sie wyspalam, a znow bym poszla sie polozyc, tyle, ze nie mam takiej mozliwosci, synek wzywa do zabawy ;)

Carri trzymam kciuki za rozwoj akcji!

Czekam tez na wiesci od Fogii!

Dzisiaj ostatni dzien koziorozca, ciekawe ktore dzieciatka sie zdecyduja dzisiaj zawitac :-)
Ja przestalam juz wyczekiwac jakichkolwiek skurczy, bo u mnie NIC kompletnie sie nie dzieje ;) Po prostu zacznie sie kiedy zacznie i tyle, koziorozca raczej nie bedzie, tylko wodnik :-D W piatek wieczorem mam wizyte u ginki i zobacze co powie...

julcik nie martw sie , na pewno z dzieciatkiem wszystko dobrze jest!

Ribi moze tu cos znajdziesz o objazdach
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,..._krajowej__piatce__w_Korzensku__ZDJECIA_.html

Ostatnia edycja:
a mnie dzisiaj na płacz wzieło,bo jakos wziełam do głowy ze dzidzia mała wazy 2800 z usg,i juz sobie jakies głupoty mysle ze moze cos nie tak,choc wiem ze ten wynik to orientacyjny,lekarz mówił ze miesci sie w normie ale wiecie jak to jest :(
nie denerwuj się, naprawdę nie ma czym. Moja też im na USG ciągle mała wychodziła i się urodziła 3400 :)
Wiecie co u Antosia? nie chcę jej zadręczać SMSami.

Witam się, noc nawet w miarę brzuszek twardniał ale nie tak często, no i mała w końcu troszkę poszalała w nocy:)
Kurczę właśnie czytałam wiadomości i u nas w szpitalu zmarła osoba na tą grypę a teraz druga walczy o życie:( Oby nie zakazali porodów rodzinnych.
Carri powodzenia
Oby u Fogi było już wszystko dobrze,

Witajcie,
A ja dzisiaj smutna :( Mój Rafał wyjezdża i zostaję z dzieciakami sama. Bardzo mi smutno już za nim tęsknię i płacz mam na końcu nosa :(
Odezwę się w wolnej chwili.

reklama
Hej
miałam sobie na spokojnie wejść i poczytać co u Was, ale teściowa z zaskoczenia zadzwoniła i zaraz tu będzie, mój już poszedł po nią na przystanek

Mój misiek spał suuuper tej nocy :-)
budził się tylko na karmienie, obudził się o 5:00 rano i tak zasnął , że dał nam potem spać do 9:00 - aniołek

Później do Was zajrzę,
Fogia jeżeli tylko nasze modły pomogły, to trzeba się dalej modlić, wszystko będzie dobrze....

Do góry