reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
monia-t- dziękuje za wpisanie na liste. Ja jak mój M był chory, i zaczęło mnie gardło drapać wzięłam oscillococinum. Lekarz mi pozwolił.

Marta Pe- dziecko musiało się zdziwić, że ktoś je po główce zaczął dotykać;)

Ostatnia edycja:
monia-t- dziękuje za wpisanie na liste. Ja jak mój M był chory, i zaczęło mnie gardło drapać wzięłam oscillococinum. Lekarz mi pozwolił.

ale ferulka, ja sobie was wpisałam na swoją prywatną listę - takie moje zboczenie :-D

Listę oficjalną moderuje Ewcia, więc do niej wyślij maila na priv. - jak otwierasz wątek styczniówek, to pierwszy post Ewci właśnie tego dotyczy

samantaa - to ty masz termin jeszcze jeden dzień później niż ja :) ostatnio w zusie taka starsza babka na korytarzu nas zaczepiła i wmawiała nam, że będzie chłopiec albo bliźniaki, ale mam dowód wydrukowany z usg i tego się trzymam :-D
dzięki za to info o lekach :)

Ostatnia edycja:
To ja się dopisuję do tych co będą miały modelki, moja Ala też ma ponoć długie nóżki. Też jestem ciekawa w jaki rozmiar wejdzie jak się urodzi.

Kochane, co do listy styczniówek tej ogólnej, gdzie są wszystkie oczekujące, to ja przejęłam ją po Molago - bo ona nie wpisywała dziewczyn itp. i się obraziła nawet o to,że ktoś jej ją odebrał a ja tylko chciałam, aby były wszystkie na bieżąco. Później dużo dziewczyn do mnie pisało na PW i ja je dopisywałam sukcesywnie. Tak więc proszę o info kogo tam nie ma bo jak same widzicie jest nas bardzo dużo i nie wyłapię kogo tam jeszcze brakuje.

Rozpakowane natomiast dopisuję na bieżąco i na razie chyba wszystko sie zgadza :) Jak brakuje jakichś informacji to dziewczyny piszcie do mnie a dopiszę wymiary itp. :) Nie zawsze mam wszystkie dane z postów czy gorącej. Zdjęcia wklejam głównie z galeryjki :)

Napisać trzeba tylko do mnie np.
Ewcia_822(Ewelina) czeka z Nicole(2003) i Magdą(2005) na Tycjana 30 stycznia 2011 - czyli nick, imię mamy(można wiek), jeśli są dzieci to można podać imię i rok urodzenia i na kogo czekamy, no i koniecznie przewidywaną datę porodu :)

Idę się przygotować do przeglądu bo zaraz się zbieramy do położnej i gina :)
Do wieczorka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam!
Widzę,że nadal większość 2w1 oj ja też . Ale mam problem bo się przeziębiłam. byłam na kTG i miałam badaną szyjkę i co i nic dalej czekać nic się nie dzieje. Tylko tyle,ze mam liczyć ruchy płodu.
a i ciśnienie mam podwyższone i strasznie spuchnięte stopy:-(

Jak ja bym chciała się rozpakować i czasami nie dziwię się dziewczynom, które płacą i umawiają się na cesarkę.

Do góry