reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Damqelle - a gdzie u nas najbliższe Pepco jest? W bieruniu? :> Bo fajne rzeczy mają a ja nawet nie wiem gdzie sklep
w bieruniu nie ma - a szkoda :(
w tychach wiesz gdzie jest lidl i kościół chrzciciela? obok otwarli biedronkę i w tym budynku z boku jest pepco. śliczne kolorowe ubranka mają dla naszych maluszków. no i ceny fajne, za komplecik: sukienka z bluzką dałam 29 zł

reklama
ja tu wieki nie zagladalama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czesc dziewczynki!!!!!
akurat weszlam i piszwcie o wagach.
moj Szymek 07.07 mial 9650g i "niby"75cm,czemu niby? bo.. ja go mierylam tak jak w szpitalu i bylo 83cm a a szczepieniu babka mierzyla na boku i 75 a ciuszki 74 to przezytek i zakladamy juz tylko ciuszki zewn 80/86 a body 86. jest kawal chlopa z niego. Zdjęcie0013x3.jpgDSCF2085.jpgZdjęcie0031.jpg

Hej:)
No widzę Klaudoos że i na otwarty zajrzałaś;) fakt dawno Cię nie było:)
A ja co drugi dzień jeździłam do rodziców, bo mąż ma tam fuche i sie zabierałam z nim:) Zjarałam się na maxa;)
ale się cieszę:) bo na świeżym powietrzu po całych dniach był Maciej:) nawet i jego słoneczko dopadło:)
idę bo kolacja dochodzi zjem i czekam na męża zaraz powinien wrócić z fuchy bo na noc do pracy idzie;) miał miec urplo ale się jeden u nich w pracy rozchorował i nie dostał urlopu, pracuje teraz po całych dniach i nocach, biedak mi się wykończy...

Niestety nie mam konta na FB wiec nie mam jak oddać głosów, ale na wszystkie inne konkursy wasze głosy oddaje :) tylko o tym nie pisze;)

a teraz życze wszystkim miłego wieczorku :) papa

Ja się dziś wystraszyłam, bo Klarcia gorączkę 39stopni miała. Byłyśmy u lekarza i okazało się, że to ząbki. Mam nadzieję, że szybko się przebiją, bo nie mogę patrzeć, jak cierpi moje maleństwo :(

Catelin trzymamy kciuki za Twoją Klarcię, mam nadzieję, że szybciutko się przebiją i malutka nie będzie już cierpieć.
Co do zębów to mam swoje zdanie, uważam, że jest to rzecz, która najmniej udała się Bogu...cierpisz jak rosną a potem jeśli się psują brrr;-)
Na 10.00 mamy wizytę u pediatry, bo Misiek od wczoraj kaszle, nie ma temperatury, ani biegunki tylko taki mokry kaszel. Mam nadzieję, że to nic poważnego...
Dziewczyny, które macie konto na facebooku bardzo prosimy o głosy
Konkursy na Facebooku | Facebook

reklama
Do góry