• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Klaudia nie wiem czy taka piankowa sofa będzie wygodna dla Michałka. Sama kiedyś spałam na czymś takim i nie zbyt wygodnie mi nie było. To jest za miękkie.

reklama
ariska jutro idę w miasto za tortami

jumabe już zebrałam opinie na temat tej sofy, same pozytywy a materac też mamy taki zwykły piankowy

co do łóżeczka to mój też mówi aby poczekać, młody ma trochę mało miejsca w łóżeczku, raczej będę czekać aż zacznie chodzić :tak:

klaudia - kanapa fajna i też taką będę brała ale nie teraz. Uważam że dziecko powinno co najmniej do 2 roku życia spać na materacu bez poduszki i to samo mówiła Pani doktor.

Ulkan - oj, ja też nie mogę uwierzyć, że to juz roczek :-)
zatestuj ;-)

klaudia - ja raczej bym takiego łóżeczka nie kupiła. ale widomo, czasem nie ma miejsca na inne. u moich teściów takie stoi i zawsze jestem połamana pospaniu na nim...:eek: Bartuś pewnie długo będzie spał w swoim dziecięcym - do 2-3 roku.
Ale Jasie przenosiłam jak miał 1,5 roczku i to była dobra decyzja :-) tylko ma takie drewniane z barierką, z innego pewnie by spadał co noc. teraz juz pewnie nie, ale jak był mniejszy to strasznie w nocy wiercił się w tym łóżku, ale na pewno jest mu w nim dobrze

Bartuś ma niestety zapalenie płuc i antybiotyk i inhalacje...
a ja zapalenie zatok.
więc się kurujemy w domu...

Witam Was :tak:

dzięki za opinie poczekam jeszcze troszkę, może do tego czasu znajdę coś innego, mamy bardzo ciasny pokoik,łóżeczko ledwo wchodzi tam jest kanapa od właścicieli ale bardzo wysoka i prędko na nią Michała nie dam...

dużo zdrówka dla dzieciaczków

a torcik zamawiam dzisiaj, oby pogoda była spacerowa, chcę gdzieś zamówić blisko nas bo będę potem musiała piechotą iść aby go odebrać..

u nas na 99% impreza 15 stycznia, wtedy u nas w parafii robią mszę dla roczniaków

karlita sto lat dla małego Norbercika
ulkan najlepsze życzenia dla Wojtusia
:-)
urodziny5.gif

poszukiwań tortów ciąg dalszy
:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry