Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja mała się wierci po jedzeniu i chyba kombinuje jak się odwrócić głową do góry. Była cały czas dobrze ułożona głową na dół ale dziś nie wiem czy nie udało jej się położyć w poprzek. 

Kochana wg twojego suwaczka to możesz urodzić wcześniej niż za 3 tygodnie. Ja też muszę wkońcu spisać co muszę jeszcze dokupić. Trzeba wreszcie spakować torbę... Co do pieluszek to na początek lepsze a potem będę testować:-)Jajecznica dla VenusTiramisu podziel się jajecznicą bo jestem głodna a w lodówce pustka!!Kochana wg twojego suwaczka to możesz urodzić wcześniej niż za 3 tygodnie. Ja też muszę wkońcu spisać co muszę jeszcze dokupić. Trzeba wreszcie spakować torbę... Co do pieluszek to na początek lepsze a potem będę testować:-)
Jajecznica dla Venus
chciałam zauważyć że mamy podobne suwaczki i obydwie możeży rozdwoić się przed świętami
mój ginek chce skończone 38 tygodni więc ściskam nóżki :-)

Dzięki za jajecznice;-) niech nasze maleństwa posiedzą jeszcze troszkę
U mnie wg usg jest 3 tygodnie rónicy, więc w sumie teoretycznie mogę być w 37 tygodniu!!!!!!!jakoś to nie dociera do mnie...