• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam wieczorkiem, trochę was poczytałam ale nie mam dużo czasu.
Zrobiłam porządek z butami, 2 pary wywaliłam pooglądałam zimowe obuwie i stwierdzam że dobrze że mam trapery bo kozaczki mi nie wchodzą na nogi. :shocked2:Moja mała się wierci po jedzeniu i chyba kombinuje jak się odwrócić głową do góry. Była cały czas dobrze ułożona głową na dół ale dziś nie wiem czy nie udało jej się położyć w poprzek. :-p
Pozdrowionka, uważajcie na siebie, żadnego mycie okien i generalnych porządków chyba że chcecie się wypakować miesiąc wcześniej, ja idę się położyć bo moja mała mnie ciśnie. :-(
Dobrej Nocy. :laugh2:

jestem wykończona psychicznie! kupiliśmy syfony do zlewu, ale jak mój ojciec zaczął to robić i przerabiać od razu nic nie pasuje, więc pojechałam do sklepu znów kupić jakąś dodatkową rurkę.. kupiłam i co się okazało? że ojciec odciął kawałek innej i teraz to tą nową rurkę mogę wyrzucić bo z niczym jej nie połączę i te 50zł za wszystko w dupę wsadzić.. w poniedziałek muszę iść kupić KOLEJNY komplet.. nerwowo się wykończę, do tego jeszcze P. mnie w sklepie zdenerwował i w rezultacie nie zrobiłam sobie zakupów jak byliśmy w Biedronce ze złości a teraz siedzę i jestem zła na siebie (plus mam wielką ochotę żeby coś zjeść), bo on się spać położył a przecież nie obudzę go i nie powiem jedźmy do sklepu..

do dupy!

Bakalia....kicha...a tej rury nie można zwrócić??? a sklepu obok jakiegoś nie masz???:P:P

Adak....ja czasami mi takie wrażenie, że ona to nóżki ma na dole:P ale czasem widzę jak wypina dupkę z boku to jednak wiem, że dobrze leży:D:D

Gośka:D w takim razie to poproszę zdjęcie:D bo dziś kupiłam pampersy premium care 2, ale czaję się też na te biedronkowe:):)

Asteria;) jak po panieńskim???:)

a my dziś zrobiliśmy ostatnie zakupy:) tzn brakuje nam jeszcze lampki, ale póki nic nie znalazłam fajnego:):) no i jeszcze chcę dziś zamówić materacy, koszule i szlafrok i mam WSZYSTKO:D i mogę odetchnąć z ulgą i czekać tylko na Hanię:D

witajcie :)

wreszcie się wyspałam:) nie ma to jak spanie we własnym łóżku :-)

a teraz wcinam jajecznicę i robię listę potrzebnych rzeczy dla Malutkiej bo za trzy tygodnie mogę urodzić... żeby tylko dzidzia urosła bo na razie bardzo maleńka jest 2300 gram miała we wtorek...

pampersy z biedronki Dada są oki ale najmniejsze są od 3 kg więc na początek kupię oryginały newborny a potem przerzucimy się na dady...

zmykam wymoczyć nogi w wodzie z solą bo inaczej nawet kapci nie włożę...

udanego dzionka:)

Tiramisu podziel się jajecznicą bo jestem głodna a w lodówce pustka!!:szok: Kochana wg twojego suwaczka to możesz urodzić wcześniej niż za 3 tygodnie. Ja też muszę wkońcu spisać co muszę jeszcze dokupić. Trzeba wreszcie spakować torbę... Co do pieluszek to na początek lepsze a potem będę testować:-)

Witajcie, po wczorajszych przebojach po prostu się popłakałam co obudziło P. po rozmowie, przytulił mnie i zasnęliśmy..
Stwierdził dziś rano, że jak leżałam do niego przytulona to mały się tak ruszał że cała się trzęsłam ;D

Anastazja najbliższy sklep tylko do 17.00 czynny tu jest, a kolejny dopiero 7km dalej w mieście.. także trochę ciężko, ale nie długo wybieramy się do miasta więc swoje zachcianki zaspokoję ;-)
Jutro już do gin. ciekawe czy dostane jakieś skierowania na badania czy nie.. ;)

Tiramisu podziel się jajecznicą bo jestem głodna a w lodówce pustka!!:szok: Kochana wg twojego suwaczka to możesz urodzić wcześniej niż za 3 tygodnie. Ja też muszę wkońcu spisać co muszę jeszcze dokupić. Trzeba wreszcie spakować torbę... Co do pieluszek to na początek lepsze a potem będę testować:-)
Jajecznica dla Venus :):):)

chciałam zauważyć że mamy podobne suwaczki i obydwie możeży rozdwoić się przed świętami :)

mój ginek chce skończone 38 tygodni więc ściskam nóżki :-)

Jajecznica dla Venus :):):)

chciałam zauważyć że mamy podobne suwaczki i obydwie możeży rozdwoić się przed świętami :)

mój ginek chce skończone 38 tygodni więc ściskam nóżki :-)

Dzięki za jajecznice;-) niech nasze maleństwa posiedzą jeszcze troszkę:tak:
U mnie wg usg jest 3 tygodnie rónicy, więc w sumie teoretycznie mogę być w 37 tygodniu!!!!!!!jakoś to nie dociera do mnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry