reklama

Styczeń 2012

Właśnie wstałam po drzemce, kaloryfery założone teraz trzeba ogarnąć ten bałagan i będzie dobrze.
coś mi brzuch twardnieje, na dodatek mały naciskał na pęcherz jak tylko się obudziłam a jak poszłam do łazienki to nie mogłam zrobić siku.. nic nie chciało lecieć dopiero po jakimś czasie ^^
Sprawa z kaloryferem się rozwiązała, zamiast 250zł zapłaciliśmy 290.. uff! ulżyło mi bo to nie 450zł jak było mówione na początku. Ale w końcu na górze mamy cieplutko i nic tylko czekać na Synka ;)

reklama
Kasia :( smutna wiadomość... achh.. aż nie wiem co napisać... mają oni przynajmniej kogoś gdzie mogą zamieszkać na jakiś czas? dzieciaczki w jakim wieku? może dało by radę zorganizować jakąś akcje chociażby wśród znajomych by dzieci ciuszki miały..

Witajcie dziewczynki ! :-)
Co do waszych opowieści o rwie i plastrach. Ja mam problemy z kręgosłupem i moja fizjoterapeutka nie przyjmowała już mnie w ciąży, zawsze co wizytę pytała czy mam dzieci, czy jestem w ciąży. Niby te masaże mogą zaszkodzić. Może to co innego, bo to kręgosłup, ja tam nie wiem, ale nie chodzę do niej już od 8 miesięcy i na razie nie narzekam.
Ewelina panienki czasami tak mają, że piszą specjalnie takie bzdury. Pf. Może nie ma się czym przejmować. ;-) Kiedyś też do mojego D. panna na gg napisała najpierw że rozstała się z facetem, a po chwili "siedzę cała mokra w ręczniku samym" oj puściły mi nerwy, usunęłam jej numer z gg, a mój D. dostał ostrzeżenie, ale on taki misio, przytulanka moja, że nie wpadłby na pomysł skoczyć w bok.
Kupiłam mojemu kochanemu na urodziny bokserki z rysunkiem bociana i napisem " przesyłka dostarczona" :-) Pasuję do sytuacji:-)

z tymi masażami w ciąży jest tak że tylko wykwalifikowane osoby mogą robić masaż kobietą w ciąży.. trzeba się po prostu znać i przeciętny masażysta nie ma uprawnień do masowania kobitek z brzuszkiem ;-)

o rany, strasznie mi szkoda tego pana który stracił dom .. może potrzebuje jakiejkolwiek pomocy? jesli jest cos co mozna zrobic, daj znać ..

a u nas remont dobiega konca, sprzatanie koncowe teraz,k mycie podlog, dywanów, ale na szczescie ja sie obijam i robi to za mnie mama, i babcia mojego A. chociaz glupio mi tak, ale robie co moge..

Witam :-)

A my dzis na zakupach bylismy z Mama, Bratem i malym Szymciem. Moja Mama kupila Milence lozeczko :-) Wiec pewnie na dniach moj Mezus je skreci :-) Mikolaj (moj Braciszek) kupil mi klapki do szpitala i kupilam tez podkladke do przewijania. W zasadzie mam juz wszystko (oprocz biustonoszy do karmienia). I juz sie nie moge doczekac mojej Malej :-)

Alka- tez mysle, ze to moze byc rwa kulszowa (chyba, ze faktycznie Franio naciska jakis nerw). Moja Bratowa ma rwe kulszowa i wlasnie tak to opisuje jak Ty. Moze wybierz sie do neurologa :-) Zycze szybkiej poprawy :-) I faktycznie pomysl o L4 :-)

Bakalia- dobrze, ze sie to tak skonczylo i masz cieplutko :-)

Kasia- okropna wiadomosc. Dobrze, ze nic sie Im nie stalo!

Ewelina- mysle, ze nie ma co od razu sie denerwowac. Ja (ale to jestem ja) od razu bym sie Meza zapytala, co to ma znaczyc :-) Jakos nie wydaje mi sie, zeby wpadl mu do glowy jakis flirt i pewnie by mi to jakos wyjasnil. Ale jesli chcesz poczekac i nie pytac, to moze tak jak pisza Dziewczyny- poczekaj i pobadaj co sie dzieje :-) Ale bez stresu :-)

Gabrys- nie denerwuj sie. Moja Mala tez jest mala i bylam teraz 2 razy na USG (u roznych lekarzy), zeby sie upewnic, ze wszystko dobrze i wszystko jest dobrze! Dzieci rosna w swoim tempie i tyle. Jedne sa wieksze a jedne wieksze :-)
A masz jakiegos lekarza z Ujastka? Ja tez tam bede rodzic :-)

Pozdrowionka i milego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny już nie będę narzekać - liczę, że ból minie ...
asiuk moje plastry nazywają się PREL RED HYDRONIQUE ... ale już nie będę ich używać:)
Marciaa fakt - uzależniona jestem mmmmmm :P

malutka
a co do Twojego problemu, to wyobraź sobie, że ja ostatnio zamawiając paczkę z allegro podałam stary adres firmowy :) od ponad pół roku tam nie jesteśmy hehe ... nawet miasto inne ... także nr domu to naprawdę luuuzik :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry