• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

witajcie!

Gabryś śliczne łóżeczko :-)
Pola
smakowicie wyglądają te Twoje pierniczki :-)
Mami cudnie że nadal w dwupaku jesteś! powodzenia :-)

Alka jak tam Twój kręgosłup?

Mój Kamil ma w swoim pokoiku księżyca jak pokazała Krupka nbardzo go lubi i co wieczor przy jego świetle usypia... A Malutkiej nad łóżeczkiem zamontowaliśmy wczoraj kwiatuszka z ikea
SMILA BLOMMA Lampa ścienna - IKEA

zmykam na kawusie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, pomijając fakt że nigdy mi się nie śniły dzieci odkąd jestem w ciąży dziś śniłam że RODZĘ! I co najlepsze, że po trzecim skurczu dzieciaczek ładnie wyszedł na świat, a do tego był dziewczynką ;o

My dziś w planach mamy wizytę u cioci P. także po obiedzie ruszamy, pewnie do wieczora nam zejdzie.. a wieczorkiem do moich rodziców bo w poniedziałek muszę iść do urzędu, a we wtorek do lekarza..więc P. wraca w poniedziałek rano do nas (praca czeka) a ja dojadę we wtorek wieczorem ;-)

Strzyga nie wiem czemu, ale lekko przerażająca jest ta lampka.

Witajcie, pomijając fakt że nigdy mi się nie śniły dzieci odkąd jestem w ciąży dziś śniłam że RODZĘ! I co najlepsze, że po trzecim skurczu dzieciaczek ładnie wyszedł na świat, a do tego był dziewczynką ;o

Mi się wczoraj też śnił poród, o czym wspomniałam już. Też szybciutko poszło, z tym, że dziecko nie było dzieckiem a kotem... Także tego.

Strzyga - dla mnie ta sówka tez jest nieco przerażająca. Ja dziś jadę do Ikei - na liście od dawna widnieje lampka księżyc/kwiatek :)

Gosia to nieźle musiałaś się przerazić, jak tego kota zobaczyłaś coo? :D
Ja lampkę też planuję kupić(księżyc) tylko że siostra P. jest na razie moją nadzieją.. bo ja najbliższy sklep Ikea mam w Gdańsku, a skoro ona już w Warszawie jest to skorzystam z jej pomocy, mam nadzieje że uda jej się wygospodarować troszkę czasu ;)

hej
jestem nie wyspana!!!
dziec mnie budził w nocy. i to ten starszy!
a mąż wczoraj sie uparł na rozstawianie łóżeczka dla malucha (ja mam turystyczne). i mam juz poszykowane w miarę.
tzn śpiworek itp położyłam w worku próżniowym do łóżeczka. jak będę w szpitalu to mąż tam juz pościele.
ale Marcelek byl zachwycony łóżeczkiem :) najpierw leżał w łóżeczku, później kazał sie kłaść na przewijak :) a na koniec kładł lalkę :) udając ze lula dzidziusia.
i mówi mi ze będzie pomagał przy dzidzi i nawet pokaże mu swe samochody :)))) no zobaczymy :)))

i według suwaczka donosiłam ciąże. i co ? teraz juz nic nie zostało tylko naprawdę zacząć sie przygotowywać.

strzyga naprawdę ździebka przerażająca ta lampka :))) takie oczy ma!

Witajcie !
Strzyga ja bym chyba też nie zasnęła przy takiej lampce. Ta sówka przeraża mnie;-)
A ja po urodzinach mojego ukochanego. Poza tym, że wczorajszy dzień z bólem i twardnieniem brzucha był dla mnie koszmarem, to i skończył się awanturą:-)
Miało być tylko 5 osób przyszło jeszcze parę gości, mój D. to normalnie klaun wieczoru, już takie żarty opowiadał, że myślałam, że zaraz urodzę z tego śmiechu:-) ale mnie denerwował, bo nie dbał o swoich gości, znajomy trochę przesadził i rozlał mi wódkę na podłogę ( wypluł:baffled:) to mój D. dostał opierdziel, że nie sprząta, punkt kulminacyjny był w momencie gdy mój czubek kota za mocno złapał i ona piszczała, jak się wydarłam na niego, to goście szybko poszli do domu:baffled: już mi nerwy puściły.
Oczywiście gangster jak tylko poszli wylądował w toalecie na długą noc, jak tam weszłam poczułam zapach to sama wylądowałam obok:wściekła/y:
I dzisiaj mimo, iż byłam jedyną niepijącą czuję się jakbym miała kaca, ale to tez zmęczenie moim brzuchem. Stwierdzam, iż to ostatnia impreza w naszym domu, bo nienawidzę syfu, rozlanych kieliszków...
Jedyna fajna rzecz, to nasz przyjaciel był wzruszony, że chcemy, żeby został chrzestnym naszego małego;-) Przytulał mój brzuch, mówił do niego, fajne to było.

Witam w niedzielny poranek
Dorotka-jestem za sms sos
P-witaj wsrod styczniowek
Adak-oj, to juz finisz...trzymaj sie jakos. Pewnie lada dzien urodzisz
Ewelina-super, ze sie dogadaliscie
Pola-pierniczki smakowite..tak nastrojowo sie zrobilo
MArys-fajnego pomocnika bedziesz miala
Justys-wspolczuje. NAjgorsze, co moze byc to siedziec na trzezwo wsrod pijacych i rozbawionych gosci
-----------
Ktoras wspomniala o porodzie w wodzie... Tez o tym myslalm, ale podobno dziecko 4kg dyskwalifikuje... i jeszcze jedno mnie zastanawia: jak sie urodzi w wodzie to pewnie nie dostaje sie dziecka na brzuch, tylko go zabieraja, a mamuska musi sie jakos wygramolic z tej wanny..wiec, chyba wole rodzic na lozku.

Fazerka-nie mialam wczoraj czasu odpisac jak sie robi gulasz, ale w necie znajdziesz sporo przepisow- nic trudnego

Milego dnia!

reklama
Dziewczyny, mnie właśnie te oczy urzekły. :D
P. takie ma jak się go za wcześnie obudzi. :P:P

A poważnie - szukałam wczoraj lampki takiej, która nie obudzi P. jak w nocy wstanę do dziecka. A tam same jakieś paskudniaki... No i w końcu już szukałam czegoś co mnie rozśmieszy, zamiast wkurzyć i znalazłam wściekłą sówkę ;P

Jeszcze takowa mi się podoba:

Lampka Milk LIGHT szklanka MLEKA LED kurierm 24h (1939203509) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry