• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

P. i Strzyga mam nadzieje, że Wasz maluszek zmienił pozycję na startową ;-)
P. porównanie porodu w wodzie do smartfona - bezbłędne! To jesteś drugim już tatusiem (zaraz po moim lubym) który z wielką ochotą będzie towarzyszył w porodzie, a wręcz ubolewa nad tym że sam tego zrobić nie może..

A mój P. wziął się za powieszenie lamp w kuchni.. korzystając z okazji pochwaliłam go i od razu widać przyjemniej mu się wiesza ;D (przy okazji dziś będziemy w sklepie, więc muszę budować grunt sobie żeby mi nie jęczał że czegoś za dużo kupuje;D)

reklama
hej laski :):*
my dzis leniu****emy wstalismy o 11 poszlismy do restauracji zjesc obiadek ( pierogi z mięsem i żurek - mniam!), wrocilismy i poszlismy spac hehe :-) teraz A. pojechał z tata, zamowic sobie tego Ipada, i pozniej jakby nam pozczyl samochod to jedziemy zobaczyc na telewizory. Oby pozyczyl bo sie wkurze, skoro my mu zawsze pozyczamy jak potrzebuje, no ale on dziwny jest. :sorry2:
Amelka sie rozpycha, kopie na wszystkie strony. W nocy, tak mocno uderzyla mnie w zebro, ze myslalam, ze mam złamane :szok:

Gabryś - łączę się z Tobą w bólu - ja też dostałam w nocy takiego kopa w żebra, że się przebudziłam z syknięciem.

Wstawiłam ciuszki Młodego w pralkę. Jutro czeka mnie prasowanie :) Nie lubię prasować i pewnie później nie będę (moja mama w ogóle nie prasowała ciuszków Lolka), ale na początek Młodemu należą się specjalne względy :)

strzyga - mi babcia ostatnio powiedziala, że wypierze mi ciuszki w rękach ( ja prałabym w pralce, bo nie mam sily na p0ranie tego w rekach), i powiedziala wlasnie, ze nie wszystkie ciuszki sie prasuje, niektore lepiej po prostu jakby strzepnąc mocno, ze nie niszcza się, i ze lepiej dla dzidziusia podobno..

a ja dziś kupiłam perfumy dla siebie:D versace bright cristal:) już wcześniej je miałam, ale 30 ml, które dość szybko zużyłam..no i teraz kupiłam sobie 90 ml za niecałe 220 zł:D a dla mamy kupiłam, żeby sąsiadce dała lancome poeme, które na przecenie kosztują 160 zł za 30 ml, a ja miałam jeszcze na nie 50% zniżki:D:D:) a do tego dostałam w superpharmie dwa kremy za 1 grosz każdy, a normalnie kosztują ok. 30 zł:) więc będe na prezenty dla mamy P. i jego siostry:):) dodatkowo kupiłam jeszcze P. prezent, a w zasadzie trzy:) ale dwa kupiłam w imieniu moich rodziców, żeby problemu nie mieli:):) dla Hanki kupiłam cudowną kurteczkę bardzo podobną do tego kombinezony, tylko kurtkę właśnie:D Product Detail | H&M PL za 50% ceny:) te kombinezony są też przecenione o 50% swoją drogą:) ja mam już, więc go nie brałam:) ale korci mnie, żeby jednak go kupić:D:D

poza tym byli dziś u mnie rodzice od 14 i dopiero co wyszli:) zrobiłam żurek, rodzice przywieźli drugie danie i umieram..

ja co do prasowania;) to ja słyszałam, że dzięki temu ciuszki są bardziej miękkie:) i przyjemniejsze dla dzidzi:):)

jejku wy tak wszystkie gdzies jezdzicie odwiedzacie a ja musze lezec!!!:(
zazdroszcze dzisiaj wstalam tylko do obiadu bo co 2 tyg mamy taki rodzinny ale zaraz z powrotem do wyra bo K. krzyczy ehhh no ale musze dla Emi:-)
jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim to to że nie leze juz w szpitalu i niunia troche zaczeka choc sie pcha skubana:D

Witam sie z kazdym z osobna.

Ja dzis wstałam o 8;30 jakos nie mogłam spac a szłam spac około 23.

Dzis tez mielismy gosci az 5 głow wiec zrobiłam gulasz z oliwkami chili i pieczarkami a do tego surowka i placki ziemniaczane z bozkiem czosnkiem i cebulka mmm pycha wszyscy chwalili danie a na deser zrobiłam kremowki papieskie.
Goscie tez z godzine temu poszli a ja padam na pysk.

Podbrzusze mnie dzis troche mniej boli niz wczoraj ale dalej sie oszczedzam bo nigdy nie wiadomo.

Moj M znow jutro wyjezdza na dwa dni a ja posiedze sama z nadzieja ze te dwa dni szybko mina.

Co z naszym Cukiereczkiem. szkoda mi jej nie chciałam bym byc w jej skorze z facetem ktory ja zdradza.

jejku wy tak wszystkie gdzies jezdzicie odwiedzacie a ja musze lezec!!!:(
zazdroszcze dzisiaj wstalam tylko do obiadu bo co 2 tyg mamy taki rodzinny ale zaraz z powrotem do wyra bo K. krzyczy ehhh no ale musze dla Emi:-)
jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim to to że nie leze juz w szpitalu i niunia troche zaczeka choc sie pcha skubana:D

MAMI k ma racje lepiej lezec w domku niz w szpitalu to pewnie leprze i psychicznie i fizycznie.Mnie tez brzuch juz ciagnie na doł i pobolewa podbrzusze jak chodze wiec leze a moj M robi za mnie wszystko o co poprosze ale czasami juz nie idzie wylezec całe dnie w łozku tak ze wiem co czujesz.Jeszcze troche i bedziemy rozpakowane

Ostatnia edycja:
reklama
jejku czy ja o czyms nie wiem przez ten szpital?
co jest z cukiereczkiem? czy ktoras mi powie?

Znalazła dowody ze jej chłop ja zdradza,przeczytała jego smsy w tel spisała numer z kterego był pisany sms zadzwoniła dolaski to ona sie wyparła jej chłop tez....Kilka stron dalej jest jej ostatni post.

Nie było jej kilka dni i ama sie martwie bo była dziewczyna załamana bidulka:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry