• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

laski ale jaja.... zastanawiałam się kto to jest P. ... ponieważ pierwszy post był długi, bardzo długi - nie chciało mi się go czytać - stwierdziłam, że znów pojawił się jakiś idiota na miarę panny od koni - elastico :-D nawet przez chwilę myślałam, że to ona pod innym pseudonimem hehe :rofl2: dopiero przed chwilą Marciaa uświadomiła mnie, że to P. od Strzygi .... heheh Więc wróciłam i przeczytałam posty P. - bardzo Cię przepraszam za moją nietrafną opinię, a raczej za to, że bezpodstawnie przyczepiłam Ci tabliczkę... Przepraszam Ciebie i Strzygę ... a swoją drogą nieźle dałam się wkręcić ;-)

reklama
witam :)
ja dopiero teraz gdyż miałam dzień pełen emocji :-)

co do wniosku o wątek sos-sms jestem za żeby tego nie komentować.. też dostawałam palpitacji serca i momentalnie ciśnienie mi rosło 200/200 jak widziałam nowy komentarz...

Strzyga jak dla mnie ta lampa-sowa też taka przerażająca jest..
Maryś gratuluję donoszonej ciąży!!! :-)
Justyś to witaj w gronie.. kiedyś mi nie przeszkadzały imprezki, spotkania w moim domku.. a teraz jak ktoś ma przyjść to dostaję białek gorączki.. :/ ale całe szczęście mój mężuś też ostatnio ma takie same zdanie na ten temat co ja..
anielka nic nie szkodzi.. :) jakoś sama z głowy zrobiłam sosik i wyszedł przepyszny ;-)
pati gratuluję donoszonej ciąży :-)
Mami Tobie również gratuluję donoszonej ciąży! suuuper :-)

Witajcie wieczorową porą, nie dawno przyjechaliśmy do moich rodziców..
Po wizycie u cioci P. jestem pod ogromnym wrażeniem ich nowego psiaka bernardyna, no po prostu cudny!!to ich drugi piesek, bo pierwszy miał wadę serca i niestety tydzień temu zdechł (miał tylko 10miesięcy), a że wujek chciał mieć koniecznie psa to kupili drugiego ;-)
SP_A0329.jpg
Dziś nasz synek dał się tatusiowi złapać za (prawdopodobnie) nóżkę ;-) Właśnie zjadłam kolację i padam na twarz z przejedzenia :-)
Miłego wieczoru ;-)

Mami - Ja też więcej leże niż chodzę. :no:Nie chcę jeszcze rodzic, a tym bardziej nie chce cesarki. :-(Niestety rozpakuje się raczej już niedługo. W czwartek mam wizytę u mojej ginki, zobaczymy co powie. Mam nadzieję że do czwartku dotrwam, skurcze się wyciszyły ale szyjka praktycznie nie istnieje. :-)Brzuch mam twardawy i opuszcza się na dół. :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry