reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Łomatko, to ja tu sobie przespałam całą noc jak niemowlę, wstaję, a tu takie newsy!!! Asteria, trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybko...tym razem już pewnie z Ninką :D

reklama
Już tak późno i żadnych wieści o Asterii i Nince? Ciekawe jak się mają. Będe chyba co 3 minuty teraz sprawdzac. Na pewno wszystko jest ok ale ciekawe jak sie czuja ;)

Witam :-)

A ja dzis sobie pospalam... Do 9.30. Obuszil mnie Mezus jak wychodzil do pracy, bo tak to bym pewnie spala do poludnia :-) Wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz bede pic kawke i jadla ciasteczka :-)

Milego dnia :-)

Hej Dziewczyny wlazłam w pierwszej kolejności na sos sms i gały mi wyszły. Aż się wystraszyłam. Sama już się nie mogę doczekać porodu i Dzidzi ale jak myślę, że przyjdzie co czego to się zaczynam stresować. Mam nadzieję, że opiekę Asteria ma dobrą. Trzymam kciuki, aby ta II faza porodu przebiegła szybko. A tak mi się śniło ostatnio, że któraś z nas z forum urodziła.
Moja koleżanka miała termin na sobotę i wczoraj do niej smska pisałam i cisza...zawsze odpisywała lub dzwoniła. Ciekawa jestem, czy i Ona już nie zaczęła.

Czytałam o tych dobrych radach...współczuję choć też jakieś tam słyszę ale to olewam.

Citronka
podziwiam Twoją determinację w kuchni. Mi to już się odechciewa robienia śniadanek, obiadków i stania w kuchni. Spać nie mogę i skurcze mnie łapią w łydkach. Nic mi się dzisiaj nie chce. Idę coś zjeść.

a ja tylko napisze :
zeby nie pisac na sos sms tylko tutaj
jejku asteria trzymaj sie kochana !
i zeby Ninka byla zdrowa i silna!!!

ale sie wystraszylam i zdenerwowalam jejku, az mnie brzuch zaczal bolec;/
boze na mnie tez niedlugo czas o matko;/

ah i wizyte u gina mam w czwartek dopiero to zobaczymy co powie
tymczasem szukam przepisu na pierniki zeby obdarowac rodzine pod choinke
czy ktoras ma sprawdzony?:-)

reklama
Bardzo dziękuję którymś tutaj koleżankom z forum, które zaintrygowały mnie serialem Pretty Little Liars, bo zaczęłam to oglądać i nie chcę nikgo urazić - jest strasznie denny, ale mnie wciągnął i teraz muszę go obejrzeć do końca.
Mam do tego tendencję - Pierwsza miłość mnie również wciągnęła (nie mieliśmy kiedyś TV i jak nie miałam co robić to włączałam Iplę).

No więc siedzę już 2 i pół godziny i oglądam.

Do góry