reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
No proszę i mamy nowego maluszka :-)
co tu wiecej pisac....super
ale niech reszta 3ma sie jeszcze w dwupaku
co tu wiecej pisac....super
livastrid
2010 & 2012
powiedzialam mezowi, ze pierwsza styczniowka do tego z moim terminem sie juz rozpakowala a ten sie wystraszyl
moze dzieki temu umyje mi naczynia i zrobi obiad dzis

moze dzieki temu umyje mi naczynia i zrobi obiad dzis

Anastazzja
Fanka BB :)
heh...fajnie, że Asteria ma już Ninkę przy sobie

ja powiedziałam mojemu P. że urodziła 1 styczniówka w 36 tygodniu ciąży, a ona na mnie z takim przerażony wzrokiem " to Ty też możesz wcześniej urodzić???" lol...jego mina bezcenna...
chłopina myśli, że ma jeszcze co najmniej 7 tygodni "spokoju"
ale zobaczymy jak będzie
Liv
ja z tej okazji zażądałam śniadania do łóżka, bo coś mnie rozłożyło i kaszel i kluchę mam...
a mała Hania jakieś przemeblowanie w brzuchu mi urządza...
Gośka...ja też uważam, że little pretty liars jest beznadziejne, ale się wciągnęłam

ja powiedziałam mojemu P. że urodziła 1 styczniówka w 36 tygodniu ciąży, a ona na mnie z takim przerażony wzrokiem " to Ty też możesz wcześniej urodzić???" lol...jego mina bezcenna...
Liv
a mała Hania jakieś przemeblowanie w brzuchu mi urządza...
Gośka...ja też uważam, że little pretty liars jest beznadziejne, ale się wciągnęłam
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
lez malutka
no ja sniadania do lozka nie moglam zazadac anastazja, natomiast moje dziecko to zrobilo, wiec musialam wstac, doczlapac sie, zrobic i nakarmic
potem nakarmilam siebie. Lepiej nie choruj
u mnie w domu w ogole wszyscy mowia bym jeszcze wytrzymala z brzuchem, ale ja juz sily nie mam
no ja sniadania do lozka nie moglam zazadac anastazja, natomiast moje dziecko to zrobilo, wiec musialam wstac, doczlapac sie, zrobic i nakarmic

ookatkaoo1993
Gratulacje dla pierwszej rozpakowanej styczniówki!!!!!!!!!!!
Styczniówka 2011
Styczniówka 2011
pati...
Super, ze Ninka juz jest
))))) wlasnie przegladalam pierwsze strony tego watku, wiele z Was tam nie ma, sa te ktorym nie udalo sie wytrwac
ale jakby szlo po kolei to teraz na mnie kolej, bylysmy z Asteria pierwsze.....
Ja zadzwonilam do mojego M z ta wiadomoscia, placzac jak glupia
powiedzial, ze to nie oznacza, ze na mnie kolej, ale najbardziej byl zdziwiony, ze na FB juz ta info sie pojawila
))))
Wow dziewczyny , zaczelo sie, ale fajowo!!!!!!!!
Ja zadzwonilam do mojego M z ta wiadomoscia, placzac jak glupia
Wow dziewczyny , zaczelo sie, ale fajowo!!!!!!!!
a ja z 3 dni nie zaglądałam i dziś chciałam Was nadrobić, ale bez szans...chyba 
No i jeszcze to doznanie szoku z Asterią, że chyba się położę i nie będę ruszać tak z 4 tygodnie chociaż
.
Rany Julek cykor mnie obleciał.
--------------------------------------
Ale wpadł mi taki oto pomysł- ponieważ ja jestem z 1 stycznia to tej mojej koleżance forumowiczce, która rozpakuje się w tym dniu chcę podarowac jakiś mały prezencik
....... tylko mi tu nie szaleć i nie pchać się;-).
---------------------------------------
Byłam w tej IKEA w niedzielę- masakra ile ludzi, a wybraliśmy się o 10 rano żeby uniknąć tłoku
.
Dla maluszka nie kupiłam nic- ochraniacze moim zdaniem sa kompletnie do niczego i chyba jednak kupię "tradycyjnie już" na Allegro.
Kupiliśmy za to ta komodę MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA, któraś z Was kupiła i polecała tą z lustrem wąską. bardzo mi się podoba i ponieważ mamy już tą dużą to będzie do kompletu.
---------------------------------
straszne rozstepy mi się zrobiły na brzuchu, czy Wy coś stosujecie?

No i jeszcze to doznanie szoku z Asterią, że chyba się położę i nie będę ruszać tak z 4 tygodnie chociaż

Rany Julek cykor mnie obleciał.

--------------------------------------
Ale wpadł mi taki oto pomysł- ponieważ ja jestem z 1 stycznia to tej mojej koleżance forumowiczce, która rozpakuje się w tym dniu chcę podarowac jakiś mały prezencik

---------------------------------------
Byłam w tej IKEA w niedzielę- masakra ile ludzi, a wybraliśmy się o 10 rano żeby uniknąć tłoku

Dla maluszka nie kupiłam nic- ochraniacze moim zdaniem sa kompletnie do niczego i chyba jednak kupię "tradycyjnie już" na Allegro.
Kupiliśmy za to ta komodę MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA, któraś z Was kupiła i polecała tą z lustrem wąską. bardzo mi się podoba i ponieważ mamy już tą dużą to będzie do kompletu.
---------------------------------
straszne rozstepy mi się zrobiły na brzuchu, czy Wy coś stosujecie?
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Widze jestesmy podczytywane
Pozdrawiamy wszystkie mamusie 2011
Ciekawe jak malutka Asterii ale waga ma b. ładną
)
mnie glod zzera, sen męczy. Ja im blizej porodu tym lepiej sie czuje he he

Ciekawe jak malutka Asterii ale waga ma b. ładną
mnie glod zzera, sen męczy. Ja im blizej porodu tym lepiej sie czuje he he