Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po prostu mam ochote kogos zabic!
Bakalia szkoda że do Iławy z Gdyni tak daleko, ja mam 4 opak. w zapasie spokojnie podarowałabym Ci jedno ale jutro sobota to itak nawet pocztą by nie doszło.![]()
ja spakowałam wczoraj, zobaczymy czy to działa tak jak mówiszmam takie głupie wrażenie, że odkąd w środę spakowałam sobie torbę do szpitala.. to brzuch mój wariuje jakby chciał mi coś przekazać, od rana mam twardy z przerwami (drugi dzień, z tym że wieczorem wczoraj przeszło), a ciągle leże i nic nie robię.. po co ja tą torbę spakowałam?!
ale skoro brzuch czesto Ci twardnieje to moze powiedz to lekarzowi?dobrze, ze mojego A. nie ma, bo byłby teraz bardzo biednyGabrys nie martw się na pewno nawinie się jakiś kandydat :-)

Gabryś-jak coś to może pranie wymagać ponownego płukania, jak się dobrze proszek+płyn do prania nie wypłucze;-)bakalia - aha, okejkurde, ja to jestem glupia :-) no nic, bede sledzic rozwoj wydarzen :-)