reklama

Styczeń 2012

Normalnie coś dzisiaj na tych facetów działało -jakaś siła z kosmosu czy jak?
Dzisiaj ostatnie zakupy i wielka reklamacja (zwrot) materaca Jakubkowego do IKEA (śmierdział jakimiś chemikaliami, chyba klejem i 2 dni wietrzenia nic nie dały, koszmar- no ale jak ten mój się zaczął wykłócać, ajką aferę na całą IKEA zrobił-hehe, to już potem facet z obsługi klienta na mnie błagalnym wzrokiem patrzym "pomóż dobra kobieto, bo nie dma rady z tym panem....".
Cały dzień chciał robić 10 rzeczy na raz. Stoimy przy kasie, a ten mnie zostawia i mówi to ty stój a ja w tym czasie polecę i zrobię "to i to" a po driodze to jeszcze "to i to" Normalnie taki mi chaos dziś fundował, że nie wytrzymałam i mówię do niego "to ty chyba jesteś w ciąży, bo zachowujesz sie jakbyś wodę z mózgu miał" i żeśmy się pośmiali. Ale ponieważ odzyskał kase za materac to mi teraz chodzi i jak coś nie tak to mówi :ale co ? da się? da się załatwić? " i dumny paw :cool:. Ech

reklama
Pola- a ja w sprawie piernika:),kupiłaś i dżem i powidła śliwkowe?Bo ja myślałam, że u nas tylko powidła można dostać:-D.Ja będę piekła w przyszłym tygodniu.
Byłam dziś na szkole rodzenia, był omawiany poród i wszystkie jego etapy-co się dzieje na kilka tygodni przed, jak i przed samym porodem, w trakcie i po:)I ciekawą rzecz powiedziała dziewczyna co prowadzi zajęcia a w szpitalu zajmuje się noworodkami.
Żeby już na kilka tygodni przed porodem zacząć spać z pieluszką albo kocykiem, aby po urodzeniu dzidzia miała tą rzecz ze sobą i czuła nasz zapach:-).Ja będę spać z flanelką:).Czy jak będę szczepić czy podobne rzeczy.Słyszałyście o tym??Bo mi się to nawet spodobało.Mojemu A. raczej nie, ale on ogólnie taki lekko anty na takie nowinki;-).

Pola-Byłam dziś na szkole rodzenia, był omawiany poród i wszystkie jego etapy-co się dzieje na kilka tygodni przed, jak i przed samym porodem, w trakcie i po:)I ciekawą rzecz powiedziała dziewczyna co prowadzi zajęcia a w szpitalu zajmuje się noworodkami.
Żeby już na kilka tygodni przed porodem zacząć spać z pieluszką albo kocykiem, aby po urodzeniu dzidzia miała tą rzecz ze sobą i czuła nasz zapach:-).Ja będę spać z flanelką:).Czy jak będę szczepić czy podobne rzeczy.Słyszałyście o tym??Bo mi się to nawet spodobało.Mojemu A. raczej nie, ale on ogólnie taki lekko anty na takie nowinki;-).

Ja to znam z "wychowania szczeniąt" :-D- działa, więc i u dzieci powinno:-D
Szczególnie jak mama wraca do pracy a maleństwo zostaje z opiekunka.:-(

a ja nigdy nie zrozumiem szału świątecznego... tego że ludzie kupują drogie prezenty.. biorą kredyty.. kupują tyle jedzenia.. z czego i tak większość ląduje w śmieciach....

Załączniki

• sw.jpg
    sw.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 37
Nic mi nie mowie o dziadach. Wylam pol wieczoru.
Ze mnei lzy wykrzesac to trzeba mnie ostro wq*rwic:wściekła/y:

Pola boska choineczka. Moja mniej eko jednak. Ł zafundowal mi 2 metry wiec nie mialam tyle tych ozdobek wiec musialam poprzywieszac rozne zawieszki ale co tam :)
DSC00477.jpg

Wprowadziłam prohibicję. 37 różnie może być proszę żeby nie pił. Otwiera przed chwilą piwo. Popatrzyłam wymownie i co usłyszałam? " No co, przynajmniej Cię nie bije..."AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Witam wieczorową porą :).

Tak, z tymi naszymi drugimi połówkami chyba coś jest nie tak ostatnio;-). Z moim też nie halo. Zła jestem strasznie...

Oceanica
tak jakbym mojego słyszała ;).

A choinki macie piękne! Ja to nie wiem czy będziemy mieć w tym roku. a fajnie by było, bo pierwsze święta na swoim :).

Zmęczona coś jestem. I doła mam totalnego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry