reklama

Styczeń 2012

reklama
Zdecydowaliśmy właśnie z P (przez telefon, bo on u nas jest ja do środy u rodziców) że jeśli faktycznie moja siostra tu przyjedzie to my będziemy po porodzie u siebie bo chcemy spokój, a przede wszystkim dobra dla naszego synka;) A babcie z dziadkiem P. przywiezie żeby zobaczyli maluszka i tyle.

powiem Wam, że jestem zmęczona.. byłam dziś na badaniach i potem po południu z mamą u lekarza na chwilę i padam.. na dodatek jak leże i się uniosę czy przekręcę to pobolewa mnie dolna część kręgosłupa.. tak po prawej stronie.

fazerkamm, a może jakaś koleżanka albo kolega Cię przywiezie?:-)
niestety wszyscy pracują... też już tak kombinowałam kto mnie może zawieźć..

kurczę poparzyłam sobie strasznie języka jak jadłam obiadek :/ i teraz mnie okrutnie boli, piecze!

muszę się pochwalić :-D w kalendarzu adwentowym są różne konkursy i właśnie dostałam maila że wygrałam jeden :-D yuuupi
wygrałam biedronkę którą można przyczepić do wózka :-)
ale się cieszę!

na inflanką chodzę (nie pamiętam kto pytał) poszłabym do mojego lekarza, ale on podchodzi do wszystkiego na luzie i pewnie powie, że nic złego sie nie dzieje. Boje się że gdzie bym nie poszła to mnie oleją i powiedzą, że mam liczyć ruchy. może powinnam zrobić sobie prywatnie usg...

wlasnie z moim R wrocilismy z malych zakupow. Koszmar! nie nawidze tegovszalu przedswiatecznego i stania w kolejce do kasy! Kostki mam tak spuchniete,ze ich nie ma!
Ja na swieta niewiele robie, tzn cos musze, bo niby kto to ma robic:confused2:ale u mnie nie ma problemu z zakupami w wigilie i same swieta ;) Tak, ze luzik.

Vileyka, może to dobry pomysł z tym prywatnym USG.
Anielka ja też tego nie lubię, masa ludzi każdy pędzi i nie widzi nic dookoła! Ostatnio w niedziele, ja mierzyłam koszulkę a P. już zajmował kolejkę przy kasie bo tyle ludzi było.. ale w końcu kupiliśmy co mieliśmy.

Nawet mi nie mówcie jak jest w sklepach, bo ją będę musiała zrobić zakupy na wigilię zaraz jak wyjdziemy że szpitala więc aż się boję... co tam będzie się działo...

Vileyka ja pytałam. Jedź na Karową, dobrze się Tobą zajmą. Na pewno zrobią Ci USG, przebadają ginekologicznie i podłączą do KTG. Nie bierz tylko mężą bo się biedaczyna wynudzi w poczekalni jak będziesz leżała z KTG 1h :-) ja już to przerabiałam :-)

reklama
Vileyka No jak donia mówi że tam dobra opieka to warto sie wybrać bo To jest przegięcie jak cię potraktowali... :no: okropna jest ta nasza służba zdrowia...:angry:
Ja jutro mam wizytę aż się boję co mi lekarz powie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry