• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2012

My z małym właśnie wstaliśmy po południowej drzemce, ale dalej jestem zmęczona - chyba ta pogoda mnie dobija.
Alka potrawa z dorszem brzmi smakowicie ;-)
U nas bigos podpieka się w piekarniku, w czwartek będzie robiona ryba po grecku i moje ulubione makowce ;D

reklama
Mama to też masz nie za wesoło. Ale jak mówi Dorotka, mamy swoje rodziny i trzeba się na tym skupić :) to dla mnie najważniejsze;-)
A ja z nerwów rozwaliłam choinkę;] tzn leży wszystko na podłodze, z bezsilności się popłakałam. Szał konkretny mam. Jak mój D. wróci do domu, to się przerazi;-)

kochane dziewczyny u mnie wszystko w porzadku nie martwcie sie tyle(macie swoje problemy), narazie nie rodze i jakos sie juz nie nastwaiam ze w najblizszym urodze jak pech to pech:/
jakby cos to napewno napisze do ktorejs z dziewczyn bo w koncu numery spisalam na nowa karte bo poprzednia sie zagubila;/

Asteria
to cudowna wiadomosc ! poprostu booosko:-)
Macie sliczne choinki ja chyba ukaze swoja wieczorem jak K. wroci i zrobi zdjecie
No i moj kacik jest juz doslownie prawie kacikiem dla Emi tylko motylki przyjda po swietach:-( tez pokaze pozniej :-)

Justyś - nie przejmuj się, ja wlasnie tez siedze na łózku i sobie płacze, i postanowilam się wam wyżalić.
A. pojechał do pracy o 3 rano, pytałam go wczoraj o ktorej wróci, mowil, ze nie wie, ciezko powiedziec, no ale moze mniej wiecej kolo 21, a teraz dzwonil ze wlasnie staneli zjesc cos, i podladuje tel bo ma słaba baterie, i ze bedzie pozno kolo 23,24 bo sie przedłuzylo .. jak to uslyszalam, to mi sie zrobilo jeszze gorzej niz bylo, bo prócz tego jeszcze boli mnie brzuch, jego nie ma, i dlugo nie bedzie, i sie poplakałam, a on ze czemu nic nie mowie, zebym nie byla smutna itepe.. nic sie nie odzywalam, wie powiedzial ze zadzwoni jeszcze pozniej ..
Jestem zła, rozczarowana, smutna i wogole uhhhh.. a w czwartek, i piątek znow na Słowacje jedzie.. super .. :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry