Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
strzyga a ja to rozumiem.. mój tato praktycznie całe życie pracował za granicą by dobrze nam się żyło i byśmy miały z siostrą to co chcemy (oczywiście zawsze to było nam dawane z rozsądkiem, nie byłyśmy rozpieszczane) jak zmarł i nie było nas stać na chleb.. i moja mama musiała wybierać zapłacić prąd czy kupić jedzenie to wtedy wesoło nie było... i może przez to że mam takie porównanie rozumiem jak to jest gdy któreś z rodziców pracuje dużo godzin.. choć dla mnie i mężulka to ostateczności by pracował na tirach albo autobusach turystycznych (co jest jego marzeniem) bo wiemy że wtedy zostaję naruszone gniazdo rodzinne..
o godzinie 5:50 musiałam zjeść zupkę chińską popiłam spritem, a jak wstałam to już było tak późno że w drodze do szpitala kupiłam dwa pączki a na obiad zjadłam mega zapiekankę i popiłam napojem gazowanym, moja mała mnie przechrzci za dzisiejszy dzień ;-)
u mnie było identycznie...ja tez to rozumiem bo u mnie w domku podoba sytuacja byla . a wlasciwie trwa bo tata nadal wraca do mamy i brata na dwa dni co 2 tygodnie.![]()
wszystko co niezdrowe i nie powinno się jeść to ja mam na to ochotę.. począwszy na mc'donaldzie na chipsach skończywszy
a za coca-colę to się daje teraz pokroić 
uśmiałam się z mojego Wariata