Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JestemNiki222 - Ciebie też dzisiaj nie było ... jak szkoła rodzenia ? ja jestem bardzo zadowolona.
schiza totalna, a wystarczy że wyjdę ze szpitala to fruwam jak ptaszek.Ja nie mam zajęć w szpitalu.Co prawda prowadzi położnik ze szpitala w którym będę rodzić i dziewczyna z noworodków. Ale zajęcia są poza szpitalem. Ja bym wolała już kapać dzidzie-tzn jeszcze lalkęNiki222 - My dzisiaj kapaliśmy maluszki tzn lalki, a w czwartek wszystko o pielęgnacji maluszka.
Szpital na mnie tak źle działa że dzisiaj przez całe zajęcia siedziałam na fotelu, inne mamy stały a ja nie mogłam :-( najpierw zasłabłam, dzisiaj nie mogłam ustać... matko co to będzie przy porodzie ?schiza totalna, a wystarczy że wyjdę ze szpitala to fruwam jak ptaszek.
,wtedy i A, byłby ze mną. A w czwartek będę sama-bo A. nie będzie przy porodzie. Ale będę mieć w parze właśnie położnika-będzie wesoło. A mamy taką malutką grupę-6 osób
ale prawda taka, że wyboru nie mam dużego