reklama

Styczeń 2012

Anastazja ale mama będzie miała laparoskopowo? jak tak to nie dają takiej silnej narkozy tzn. nie musi ona działać długo. Ja miałam laparoskopie co prawda z innych powodów ale trwała tak krótko, ze nawet sie nie zdąrzyłam przespać;-)

reklama
Anastazzjo moja droga będzie dobrze i innej opcji nie ma!

Oglądam właśnie na TVP2 - "Głęboka woda" nowy serial Polski i kurcze dobryyy, a nawet powiem przejmujący.
Leci odcinek 3 z 13 i szkoda że pierwszych dwóch nie widziałam, cholindzia...

oj... chyba jednak nie nowy to powtórki puszczają chyba ;-)

Ostatnia edycja:
Ewelina..mama będzie miała laparoskopowo usuwany, ale może się nie udać i wtedy normalne cięcie..tak właśnie było z moim tatą...w ogóle z nim historia była taka, że mój tata nigdy do lekarzy nie chodzi i nie choruje...i pewnego dnia fatalnie się czuł...i w szpitalu okazało się, że kamień mu utknął w pęcherzyku, więc zabrali go od razu w zasadzie na stół...próbowali pozbyć się go laparoskopowo, ale się nie dało, więc normalnie go cieli, ale szybko doszedł do siebie...

Kasia...musi być dobrze, ale stres jest...

Gosia urocza choinka ;D

Nie śmiej się :-p. Wiesz ile przeszłam, żeby ją mieć? I nawet spędziłam dziś 2 godziny rano, żeby uszyć ozdoby :) Mało na tych zdjęciach widać, może jutro zrobię ładniejsze, za dnia.

Bakaalia - a wiesz jakie najbardziej lubię ? ooo takie Supermarket e-food.com.pl internetowy supermarket - CHIPSY CHIO TACCOS BEKON ale niestety nie mogę ich od dawna znaleźć :-( UWIELBIAM JE !!!

Ooooo, ja te czipsy tez lubię. Jutro będę szukać po sklepach. Ale mi smaka narobiłaś - przypomniałaś o nich.

Oglądam właśnie na TVP2 - "Głęboka woda" nowy serial Polski i kurcze dobryyy, a nawet powiem przejmujący.
Leci odcinek 3 z 13 i szkoda że pierwszych dwóch nie widziałam, cholindzia...

oj... chyba jednak nie nowy to powtórki puszczają chyba ;-)

Ja ten serial wyczaiłam już chyba 2 miesiące temu jak nie wcześniej - leciał bodajże na dwójce rano w sobotę albo niedzielę o 7 lub 8. Ale w zasadzie ani jednego odcinka nie obejrzałam. Jakiś fragment tylko. Wydał się całkiem do rzeczy (pomijam fakt, że do rzeczy wydał mi się jak najbardziej Dorociński :) )

Anastazja - bez stresów, nie ma co na zapas panikować. Moja teściowa miała ostatnio kamienie usuwane laparoskopowo, pod narkozą i teraz przeżywa to strasznie. I więcej w tym jej gadania jak czegokolwiek. No, ale ona lubi gadać o chorobach i co ją strzyka w tym momencie.
Ja miałam 2 razy narkozę przy artroskopiach kolana. Nie było to laparoskopowo. Wszystko było dobrze, oczywiście później miałam nudności i zero apetytu, ale to normalne.

A po 2 godzinach, będąc zieloną na twarzy, zbuntowałam się, że do basenu sikać nie będę i sama do wc pójdę. Poszłam i do do dziś nie wiem, jak długo tam siedziałam i czy przypadkiem nie omdlałam na chwilę. Okropne uczucie, ale udało mi się wrócić do łóżka jakoś :)

ja przy mojej laparoskopii też miałam cięcie bo dostałam krwotoku ale wszystko ok, szybko wstałam po 2 godz poszłam sama do wc i sie przebrac w swoja koszulke, wprawdzie koszulkę musiała pomóc mi pielęgniarka bo wtedy poczułam, ze trochę ranka ciągnie ale ogólnie było ok:-)

Anastazzja - nie okaż swojej mamie że sie boisz, wiem że ciężko nie okazywać takich emocji ale musisz ja wspierać mimo tego że się sama boisz. W zeszłym roku ja trafiłam pod nóż a moja mama rozsypała się kompletnie nie zapomnę nigdy tego do końca zycia jak mi powiedziała "dziecko całe życie przed Tobą, oddaj mi tą chorobę, to ja powinnam być chora a nie Ty" załamało mnie to, ona nie potrafiła mi dać tej siły której potrzebowałam i to dzięki K dałam radę przetrwać.

aaa Gosia i ja też widziałam Twoją choinkę :-) fajnie ze się udało, a faceci jak to faceci no jak dzieciaki czasami ;-) oj.. humorki to oni mają czasem gorsze od kobiet w ciąży.

OGLĄDAM KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE...

Duśka słyszę Cię, matko boska płakać mi się chce :-(

Cholera jasna dlaczego ten program leci tak późno ??? przecież ludzie o tej porze śpią !!!

Witajcie, ja spać od 5 nie mogę, więc jak P. o 6.00 do pracy wyjechał to postanowiłam włączyć laptopa ;)
Mały już rano przywitał się z tatusiem - czkawką ;D
Dzisiaj wizyta, ciekawe jak wyszły wyniki i co nowego powie Gin ;)

Asteria najważniejsze, że macie już malutką w domku!
Kasia jak ja dawno ich nie jadłam, chyba dziś się skuszę ;D Co do programu to leci też o 15:20 na tvp 1
Anastazja będzie dobrze, najważniejsze to nie pokazywać mamie że sama się boisz! U mnie mama miała już kilka razy do czynienia z kamieniami, a ok.3 lat temu wycinali jej ze ślinianki bo tam się też pojawiły.. ;/

Ostatnia edycja:
Hej,

rekord spania a raczej nie spania pobity - spałam aż 3,5 h (niedługo będę chodziła jak Zombie) :szok:

Dzwoniłam zgłosić się do położnej środowiskowej aby kobitki wiedziały że istnieje taka sobie ja i że urodzę w styczniu, Pani powiedziała że po terminie porodu zadzwonią do mnie i się umówią na wizytę hm... trzymam ją za słowo ;-)

W zielonej pada śnieg i jest go dosyć sporo, wypuściłam kota na dwór był w takim szoku że zaczął lizać śnieg :-D mam nadzieję że nie chodzi teraz i nie wylizuje całego śniegu z podwórka :-D

Udanych wizyt życzę.

reklama
witajcie ! :)
Moja teściowa nie dawno też miała usuwane kamienie tą metodą. Mówiła, że dostała mega znieczulenie i głupiego jasia i nic nie czuła, noc spędziła w szpitalu i do domu.
Kasia ty same powtórki oglądasz:-) Po nocach, to zazwyczaj powtarzają program. A głęboką wodę widziałam zapowiedzi dopiero ze 3 tyg. temu i też myślałam, że to nowy serial. Ale mnie nie poruszył.
Ja od paru miesięcy zasypiam przed tivi jak włączę programy ezoteryczne:-) Zawsze czyiś głos usypiał mnie, a mój D. też przy tym zasypia:-)
A ja się cieszę, bo lecę na wizytę podpatrzeć co słychać u szkraba mojego:-)
W ogóle zachorowałam na tzw. "syndrom śniegowy" nie cierpię śnieżku, wr.
Miłego !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry