Anastazzja
Fanka BB :)
ewelina, już chyba wszystko zostało napisane, ale też chciałam Ci powiedzieć że pomoc specjalisty to dobry pomysł a ta "laska" to kompletne bezguście, trochę żal ludzi którzy w domu lustra nie mają...
haha...aż oplułam monitor

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewelina, już chyba wszystko zostało napisane, ale też chciałam Ci powiedzieć że pomoc specjalisty to dobry pomysł a ta "laska" to kompletne bezguście, trochę żal ludzi którzy w domu lustra nie mają...

3mam kciuki za Was zeby wszystko było ok a Tobie zero stresu...chociaż latwo się mówi.

Ewelina spróbuj pójść sama, a później może razem pójdziecie do psychologa... Nie zawsze najprostsze rozwiązanie (tutaj rozstanie) jest najlepsze... Może uda Wam się wszystko naprawić, ale musicie chcieć oboje!!! A przede wszystkim oboje musicie zdawać sobie sprawę, że coś jest nie tak... Pamiętaj nie krzykiem, nie złością, nie łzami tylko rozmową!!Asiuk, Alka chyba tak zrobie, znam dobrego psychologa bo korzystałam z jego pmocy jak bezskutecznie starałam się o dziecko. Od męża raczej nie jestem uzależniona, raczej boję najbliższych chwil, jak soie dam radę sama z maleństwem
A po 2 kurcze ja wiem niestety jak cięzko jest jak dziecko wychowuje się bez ojca....mój szwagier zostawił moją siostrzenicę jak miała 3 latka i nie zapomnę jak to małe dziecko z listków z akacji wróżyo sobie czy ją tata kocha, za każdym razem wychodziło ze nie i brała kolejnego listka.....i ogólnie takich przykładów było wiele
Z drugiej strony jak dziecko taki noworodek to nie będzie wiedziało co to ojciec i chyba lepiej wcześniej podjąć taką decyzje niż później.
Na pewno się tym wszystkim zajmę właśnie na spokojnie korzystając z czyjeś pomocy ale to chyba po porodzie
To super że dziewczynka:-) A waży też już dobrzewitam,
ja jestem wlasnie po wizycie u gina termin mam na 28.01 ale ok 15.01 mam sie pojawic na wizycie i wtedy zadecyduje co dalej. Mala wazy 2,508 kg i pani doktor stwierdzila ze ma dlugie nogi ciekawe po kim jak my obydwoje mamy po 1,64 cm ale co tam i na 100% to bedzie dziewczynka. Kazala lykac zelazo bo mam troche za malo i dostalam Monural (jakas bakterie mam w moczu) ale to mam wypic tylko raz na noc