Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja przyjaciólka z tego powodu nie dostała rozgrzeszenia na miesiac przed ślubem i co niestety musiała zrobić iśc do innego ksiedza i na pytanie o wspólżycie skłamać, ona jest wierzącą osoba i bardzo przykro jej było z tego powodu, ze musiała skłamać ale w sumie co jej zostało....odwołać slub i dla księdza już całe życie żyć w grzechu bo współżyła przed ślubem.GośkaRW, ja też z moim przed ślubem już mieszkałam i proboszczowi strasznie się to nie podobało. Z tego powodu nas sobie zapamiętał jakoś negatywnie i nawet jak po 3 latach był u nas na kolędzie to też to sobie przypomniał.. A u nas duża parafia i ja się dość anonimowo czułam, a tu jednak się okazuje, że ma taką pamięć (albo dobre zapiski w swoim zeszycie)![]()
buuu... to się rozczarowałam :-) 
oj... do dzisiaj jak go widzę to mnie dreszcze przechodzą :-) (fajny
)
dziecko w drodze, bez ślubu a od kościoła to zdala... ach... Ci ministranci
;-)
. My z A. jesteśmy przed kolędą, więc nie znamy jeszcze księdza z Naszej nowej parafii. Jeśli się okaże, że ksiądz będzie robił Nam jakieś problemy-oby nie bo ja ostatnio nerwowa jestem i może mi się coś niechcący wymsknąć-to mamy do wyboru jeszcze dwie parafie Naszych rodziców.
) i juz nie mogę się doczekać az dowiem sie ile wazy mała, czy urosła, czy wszystko wporządku