Alka ale to prawie tak jest, moja pamięć większość wyparła. Jednego dnia z brzuchem, drugiego z łakomczuchem ;DZasypiam z brzuchem, a budzę się i on jest w łóżeczku - czyż tak nie byłoby prościej???![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Alka ale to prawie tak jest, moja pamięć większość wyparła. Jednego dnia z brzuchem, drugiego z łakomczuchem ;DZasypiam z brzuchem, a budzę się i on jest w łóżeczku - czyż tak nie byłoby prościej???![]()
Powiem tak- ja bym osobiście leków z importu nie kupowała jeśli bym nie była do tego zmuszona finansowo;-)choć wydaje mi się że (przynajmniej w naszej aptece) różnica w cenie była nie aż tak wielka)-ale oczywiście wszystko zależy ile ktoś kupuje i jak duzo ogółem musi wydać.
Jakoś nie przemawiają do mnie. Nie wiem czy to nie jest tylko sugestia. No ale w leczeniu psychika też odgrywa dużą role. Jednak oryginalne ładne opakowanie robi swoje niż biało/szare. Zauwazyłam też mimo wszystko różnicę w jakości np Aspiryna C rozpuszczalna- ta oryginalna firmy Bayer jest super, a miałam raz tą z importu to 1. tabletka miała inny wygląd (taka jakby słabiej oczyszczona) 2. rozpuszczała się dłużej tworząc lekki osad 3. w smaku też miała różnice.
ja wiem.. ale będąc w ciąży postanowiłam że jak urodzę to chcę jak najszybciej wyglądać jak człowiek, a że moje kilogramy mnie polubiły i nie chcą mnie opuścić muszę przycisnąć pasa z jedzonkiem... :/Fazerkamm- a dlaczego nie mozesz zjeść tej nutelli? Ja wiem że karmienie itd ale nie popadajmy w skrajnosci. Karmiłam cycem 9mcy, miałam jakis czas dietę ale to ze wzgledu na bóle brzuszka. Jak nic małemu nie dolega to mozesz zjeść trochę tych "zakazanych" potraw. Jasne ze nie słoik ale łyżeczkę? Ja np jadłam bigos i mała nic sobie z tego nie robiła. Za to na niektóre niby zdrowe jedzonko reagowała bardzo nieprzyjemnie. Musicie znaleźć z synkiem kompromis dietetyczny;-)
jaka cisza w domku nastała 
i tak jak Ty identycznie sobie to wszystko tłumaczyłam :-) pomogło :-)
a byłam pewna uradowana że donoszę do 2012 :-)Wiecie co Wam powiem laski... Taka byłam do przodu, tak już chciałam, czekałam.... a jak teraz ten moment wydaje się być bliski zaczynam trząś gaciamiale ze mnie cykor
Alka- chyba wszystkie mamy te same obawyJa muszę przyznać że boję się bardziej niz te 2 lata temu- i to nie dlatego, że wiem jak jest. Dlatego ze wiem że może być zupełnie inaczej
Tak, bez sensu ale jednak się boję;-)
Ja tak wczoraj miałam... Był skurcz, a później niesamowity ból połączony z kłuciem w dole brzucha, a raczej w okolicy spojenia łonowego (dziwne miejsce do opisania). I miałam łzy w oczach, tak bardzo mnie bolało. Ale cały dzień macica się napinała.To była najgorsza noc! Mały tak pchał głowę, że z bólu prawie płakałam.. a P. myślał że mam skurcze i dlatego tak się wzdrygam z bólu, do tego jeszcze wrażenie że sączą się wody plus ból lewej strony pleców! W końcu ok.2 panicz zasnął i minęły wszelkie dolegliwości.. uff.
)