Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ja to lubię...moje nocne marsze 
a ja uważam że maluch powinien spać sam w łóżeczku od pierwszej nocy w domu. potem są mega problemy aby odzwyczaić malucha od spania z rodzicami.
nawet z Szymkiem się udawało. A teraz...hmm Trochę zmieniłam zdanie po tym zapaleniu cycuchów. Przy 40 st gorączki zwyczajnie nie byłam w stanie chodzić do Młodego. Zaczęłam z nim spać i karmić w łóżku i okazało się to całkiem wygodne. Teraz Jaś spędza z nami mniej więcej połowę nocy.bo Alka dziś wstała skoro świt ( ok 9 ) :-) pojechała na zakupy, wróciła zjadła śniadanie z mężem ... zrobiła obiad, żeby mężuś miał przed wyjściem do pracy, a później wpadła się tylko zameldować, bo o 12.40 wychodziła z sąsiadką na spacer :-) łaziłyśmy 2h, kilka skurczy, ale porodu to z tego nie będzie ... poza tym odkąd tyłek w fotelu posadziłam to żadnych już skurczy nie mam .... jak widać mojej macicy za ciężko się zrobiło na spacerzeuff...już mialam pisać dlaczego Alka się dziś nie zameldowała,bo i na FB jakoś Cię nie widziałam
no to masz szczęście
![]()