• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam Was wieczorowo
Miałam się położyć jak Mały śpi ale poprasować musialam i tak się zeszlo jakoś a teraz poczytałam Was od wczoraj.
Ala ja myślę, że cc powinnaś mieć, bo Twój Franio spory jest. Słyszłam kilka razy opinie w szpitalu, ze dzieci powyżej 4kg powinny przyjść na świat poprzez cc(tak jest bezpieczniej). Może rzeczywiście jedź jutro jak Twoja położna będzie. Po terminie bez problemu przyjmą Ciebie do szpitala i zrobią badania. Powodzonka.

Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(

ja umierałam przez 2 dni po cesarce:P:P ale w sumie mimo, że byłam przeciwniczką to nie żałuję, bo Haniulka zdrowa, a to najważniejsze:)

Justyś...a gorączkę masz? może to jakieś zapalenie????

reklama
Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(
coś w szkole rodzenia mówili o okładach z kapusty.... i zimnym prysznicu ... ale nie pamiętam co i jak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry