reklama

Styczeń 2012

witam mamuski!!!!!!
Ja tez nie spalam dzisiaj prawie wogole.... masakra jakas!!!! mnie lapia skurcze lydek nie tylko w nocy :(
Wczoraj poczulam pierwsze kopniecie, tak jakby prad mnie porazil na prawo od pepka, ale dzisiaj juz cisza.......
Liv przysylaj slonce, bo ja umieram, jesienna deprecha murowana :(
A na obiad dzisiaj poszalalam :)) mialam schabowe, kapustke mloda i kurki w smietanie i ziemniaczki, rozpusta!!!!!
Aseria ja tez ogladalem te programy o tym, ze nie wiedza ze sa w ciazy, wow niesamowite historie!!!!

reklama
Pierożki wyszły pierwsza klasa, trochę może mało kształtne i niektóre się rozwaliły podczas gotowania, ale baaardzo smaczne, mniam. Wezmę w weekend korepetycje u mamy i następne będą już idealne :)
Ja ślinię się na widok ciast różnych. Nigdy nie przepadałam za słodyczami, nawet jako dziecko wolałam kanapkę z żółtym serem i musztardą zamiast czekolady, a teraz w ciąży raz na kilka dni wcinam pączka, babeczkę, albo jeszcze co innego...

A na Suwalszczyźnie miłe słoneczko, przyjemnie chłodno- tak jak lubię w sierpniu.
oo to my jestesmy krajanki :) ja tez z suwalszczyzny :) tylko po LO mnie wygnalo dalej w swiat :)

ja pierogi lubie i robie dosc czesto, najczesciej z miesem co by moje miesozerne chlopki byly zadowolone.
a zescie mi smaka narobily, ale nic to musza poczekac do nastepnego tygodnia.

ja juz najedzona po kolacji:-)
zrobilam udka z kurczaka w bialym sosie i ryż do tego buraczki . tak sienajdlam ze mi zaraz zoladek chyba wybuchnie:-)
niestety bez mojego kochanego partnera bo nie moglam sie doczekac az wroci z pracy:-( a mial tylko jechacna godzinke:-( a tu juz 2 minela:-(
polezkam troche to moze szybciej wroci hihi:-)

Ej, ten program o ciążach to jakaś naciągana historia. Ja większość amerykańskich gniotów. Jak można nie wiedzieć, że jest się w ciąży. no ok, może 2- 3 przypadki na ileśtam. Ale tych odcinków było sporo i ja się wkurzyłam przy pierwszym i nie oglądam. NIe wierzę w to i koniec.
Wole na TLC obejrzeć "Mała piękność" czy jak to się tam nazywa, jak amerykański naród jest przesadzony :)

Ale pojadłam plackami ziemniaczanymi, o matko...

Mam jeszcze lody czekoladowe w lodówce i mnie wołają. Wołają tak głośno, że sąsiedzi mogą słyszeć a cisza nocna tuż tuż. I winogrona :)

A tyłek rośnie i rośnie hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry