• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria jak wpisać się na tą listę styczniówek... Ty to dodajesz?:-);-)

wyslij info na priv do Asterii, to Cie wpisze

anielkaa to masz blisko do slynnego mostu;-)ja na zwierzyne nie zwracalam uwagi dopoki nie zaczelam na nia centralnie trafiac /np butem/ jestem tak przewrazliwiona, ze od razu patrze co sie w trawie rusza:-D udanego grzybobrania

witam środowo:-) i upalnie niestety jest 34 stopnie w cieniu ehhh:szok::szok:

u mnie leniwie, za godzinkę mam zamiar robić zapiekankę po grecku mniami:-)
Moj K. znow pracuje do 19 boooze dlaczego, ja chce go przy sobie ale niestety nie mogę:-( musze wogole sie cieszyc ze ma prace:-)

Marcia jejku ja nie potrafilabym:-) i udanych zakupkow zycze:-)
ja do 12 13 spiocham i nie moge wczesniej za nic wstac nawet jakbym chciala , bo pozniej mi slabo jest i przysypiam tam gdzie usiadne:-) a chodze spać albo o 22.30 albo 23 zawsze w tych granicach nie wiem co się dzieje:-(

anielka dziękuję

pati udanej wizyty życzę będę trzymać kciuki

i wszystkim brzuchatkom miłych dzionków:-):-):-)

wiesz bakalia Ty sie faktycznie opatul, bo mnie w poprzedniej ciazy dziabnal kleszcz a potem jak idiotka patrzylam caly miesiac czy mi rumien nie wychodzi

co do tego rumienia, gdzieś na początku lipca zaczepiłam stopą o stary gwóźdź na podwórku i dopóki mi się goić nie zaczęło to panikowałam, że tężca dostane - a po tym co naczytałam się w internecie to wyobraźnia nie dawała mi spokoju i cały czas patrzyłam na nogę czy nic się nie dzieje, pomimo że od lekarza dostałam spray na stopę

Mami to u mnie podobna pogoda... już mam dosyć!! czekam z niecierpliwością na ochłodzenie..

mmm zapiekankę po grecku robisz.. a w jaki sposób jeżeli można wiedzieć :)

tak to już jest niestety z naszymi mężczyznami.. pracują od rana do wieczora żeby rodzinkę utrzymać.. głowa do góry! dla pocieszenia ja też całe dnie sama jestem..

a z tym spaniem to się nie przejmuj to jest całkiem normalne :) moja siostra przez całe 9miesięcy spała gdzie popadnie hihi :) ciesz się tym spaniem póki możesz :)

ale mnie dzisiaj wzięło na porządki.. od 12 chodzę i coś robię.. w kuchni szafeczki właśnie kończę robić :) wszystko poprzestawiałam hihi

ja odpoczywam, latałam cały dzień za małym nie miał kto się zając kurczę...jeszcze taka niepewna jestem z tą mobilnością moją...
teraz cisza chłopcy pojechali do Poznania na plac zabaw.

Ja jutro jadę z rana na rynek i robię tartę z owocami. Oby wyszła. Zapiekankę może zrobię też...ale z makaronem rurki i kurczakiem i warzywami z pary:)

fazerka to widzę, ze i Ty dzis powera masz :)

aaaaa...no i dziś ciagle cos jem. Głównie nabiał.

Marcia jak nigdy :) póki mi się chce to robię bo znowu przez kolejny tydzień będę miała lenia :P sterta metrowa ubrań do prasowania na mnie czeka.. a ja tak nienawidzę prasować.. :P

mniam tarta z owocami :D brzmi baaardzo zachęcająco.. nigdy nie robiłam :) jak masz ochotę możesz napisać przepis hihi to i ja zrobię :-D (od kilku dni to bym same słodkie jadła)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry